Klumme: Nej tak


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Finn Rudaizky

Der er allerede alt for mange med anden etnisk baggrund i København. Kigger vi på direkte indvandret og efterkommere, så er vi omkring de 25% og i skolerne er det i gennemsnit en ud af tre, der ikke har danske rødder. Der er allerede op imod 150.000 med indvandrerbaggrund i København inklusiv efterkommere. Derfor siger DF nej til nye afghanske flygtninge i København.

Antallet af indvandrere og deres efterkommere er simpelthen alt for højt og vidner om, at København er under forandring. Vi har i den grad taget fra her i København, og vi har taget fra stort set alle de indvandrere og flygtningegrupper, der kom til landet siden 1960’erne. Der er ikke plads til flere, hvis vi skal sikre det Danmark, vi kender.

Du kan jo ikke assimilere så store grupper. Det kan vi jo se i dagligdagen. En tur gennem Nørrebro eller Tingbjerg fortæller jo, at selv vestligt tøj ikke engang slår igennem. Så duer det ikke at tilføje flere.

Moskeerne bliver også flere og flere – og de er for lang tid siden holdt op med at være i diskrete bygninger. Nu er de prangende og med minareter. Senest er to minareter på vej op på Vesterbro. Det er vi bare imod i Dansk Folkeparti. Vi siger nej, nej og atter nej.