Klumme: Organiseret valgsvindel i USA?


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Anti-Trump medierne i USA og deres ukritiske aflæggere i Danmark påstår i kor og uden at blinke, at alt gik rigtigt til ved præsidentvalget, og at alle påstande om valgsvindel må afvises som latterlige fantasier hos Trumps formørkede tilhængere.

Men hvorfor skal der så finde omtælling sted i staten Georgia? Og lyver de mange vælgere, der har afgivet edsvorne erklæringer om, at de har været vidne til grove eksempler på stemmefusk? Er det løgn, at der er mange eksempler på, at døde mennesker har brevstemt? Er det usandt, at staten Nevada udsendte 40.000 stemmesedler til adresser, selv om myndighederne vidste, at flere tusinde ikke havde opdateret deres vælgerregistrering i 10 år, fordi de var døde eller flyttet? Er det en frit opfunden historie, at næsten tre millioner vælgere var fejlregistreret i forkerte stater? Eller at myndighederne har udsendt millioner af stemmesedler i hele USA uden kontrol og derfor kan være kommet forkerte personer i hænde? Er det løgn, at de elektroniske systemer, der styrer valgoptællingen, har vist sig at være behæftet med alvorlige fejl?

Ved det seneste valg havde myndighederne i flere stater under Det Demokratiske Partis kontrol vilkårligt og derfor ulovligt ændret reglerne for stemmeafgivning, især muligheden for at brevstemme uden den fornødne kontrol. Man skulle ikke som ved direkte fremmøde på valgstedet legitimere sig, og det har naturligvis skabt gode muligheder for falsk stemmeafgivning. Der har i månedsvis forud for valget foregået en heftig diskussion i USA om dette forhold, men danske TV-stationer har påstået, at der ikke er eksempler på misbrug.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Et fælles nationalkonservativt program

Rigtige, dvs. kritiske amerikanske journalister har fremhævet den massive indblanding i valget fra store firmaer som Bloomberg News, Google og Facebook, der enten har forhindret Trump og hans støtter i at komme til orde eller kastet hundreder af millioner dollars ind i kampagner for at forhindre republikanere i at blive valgt til Senatet. Michael Bloomberg alene brugte 100 millioner dollars i et forgæves forsøg på ikke at få senator Lindsey Graham genvalgt.

Der tales også meget om begrebet ”vælgerundertrykkelse” i forbindelse med de forbløffende fejlagtige meningsmålinger forud for valgene både i 2016 og 2020. Hvis man får at vide, at den ene meningsmåling efter den anden viser, at Trump ingen chancer har, men at hans modstander vil vinde en jordskredssejr, vil potentielle Trump-vælgere måske blive hjemme ud fra den betragtning, at valget allerede er afgjort. Det kan ikke afvises, men heller ikke bevises.

Ingen af de dominerende medier fortæller om alle disse ting, ingen af deres talrige ”journalister” undersøger disse fænomener, men ignorerer dem eller – i bedste fald – afviser dem hånligt.

Der er som nævnt ingen som helst tvivl om, at der er forekommet svindel, men det afgørende spørgsmål er, om der har været tale om omfattende og politisk organiseret svindel. Det har jeg været tilbøjelig til at tvivle på. Men nu hævder den dygtige advokat Sidney Powell, der fik general Flynn frikendt for et justitsmord, organiseret af FBI, at hun har beviser på massiv valgsvindel. Og man har svært ved at tro, at hun vil risikere sit ry og skandalisere sig selv, hvis hendes påstand er uholdbar.

LÆS OGSÅ:  Klumme: COP25 i Madrid blev en kæmpe fiasko

Foreløbig håber jeg, at hendes påstand ikke holder vand, for hvis den er sand, er USA en pilrådden og gennemkorrupt stat. Og så vil det sidste være værre end det første.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)