Klumme: P1’s uendelige uvidenhed og manipulationer


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Der er kommet nye irritationsmomenter til, på P1 og andre steder, hvor de mere og mere uvidende journalister optræder. F.eks. sproglige katastrofer som ”Gider du ikke lige ligge et eksemplar til jeg også”. Det breder sig desværre i øjeblikket også blandt folk med mere intelligens end journalister, hvilket er cirka 90 % af den danske befolkning. 

Jeg har gennem mange år brændt for at samle en stribe af eksempler på P1’s journalisters uendelige uvidenhed og utallige manipulationer. Den kan blive lang, meget lang. 

Jeg har desværre ikke fået taget mig sammen, indtil nu. 

Jeg trækker intet fra og lægger intet til.

Godt skjulte manipulationer kan være svære at gennemskue og kræver viden for at kunne imødegås. Ellers bliver det opfattet som sandhed, men er reelt falsk bevidsthed.

Jeg hørte forleden et frisk eksempel, og tænkte nu skal det være, ellers glemmer jeg det igen.

P1’s og øvrige mediers journalister og andre socialister leder konstant og aktivt efter succeshistorier. Om såkaldt indvandrere, flygtninge og andre migranter, forstås. 

I forbindelse med fodboldspilleren Christian Erichsens spektakulære kollaps er der tilkommet ikke mindre end 25.000 nye hjerteløbere. Flot af den danske ungdom. Det skulle fejres af P1. Som selvfølgelig måtte ud i marken og møde en af de nye samfundshjælpere, der tilmeld havde reddet liv. Og minsandten, de stødte tilfældigt ind i en Muhammed. Det indtryk får man i hvert fald. Men mon ikke de på forhånd har kontaktet Hjerteforeningen og bedt dem om at finde et eksempel på en ikke-etnisk dansker? Som så kan fremhæves som endnu et eksempel på, hvor fremragende integrationen skrider frem. Jeg føler mig ærlig talt sikker på, at hvis de selv skulle ud at lede, var resultatet blevet et ganske andet. Og jeg får en ubændig lyst til at finde ud af, hvor mange hjerteløbere, der er af anden etnisk herkomst end dansk. Det får jeg ikke at vide, for som journalister, de utallige NGO’er og nu også politiet siger, hvad har etnicitet med det at gøre. Tja, man fristes til at sige alt. Det liv Muhammed havde reddet var hans egen onkels. Gad vide hvor stærkt han ville have løbet, hvis det var en etnisk dansker?

LÆS OGSÅ:  Video-klumme: Glistrup havde ret – del III

For nogen tid siden havde P1 et temaprogram om Sverige. Jeg husker ikke helt fra hvilken vinkel, det var nok generelt, men var med garanti ikke om Sveriges problemer med migranter. Til slut snakkede de to journalister om indbyggertallet i Sverige, og kom frem til at, det vist var 7 til 8 millioner. Ja, det var det også. For 50 år siden. Nu havde tallet lige rundet de 10 millioner for opadgående. 2 journalister, der laver et tema om Sverige og ikke engang kender indbyggertallet? Jeg var rystet.  Man skal i tide genkende tegnene på undergang. Jeg skrev derind og fortalte, at der ikke var nogen ende på journalisters uvidenhed. De korrigerede ikke.

Senere hørte jeg et temaprogram om religion, og der blev selvfølgelig snakket om det operative indgreb af drengebørn indenfor visse religioner. For som ethvert geni ved, er der jo ikke forskel på fysisk at skære i et sundt barn og at tvangsmelde det ind i den Danske Folkekirke ved fødslen. Jeg skrev derind og fortalte, at der ikke var nogen ende på journalisters uvidenhed. Journalister, der laver et tema om tro og ikke engang kender fakta om den Danske Folkekirke? Jeg var rystet. Et barn bliver først medlem af Folkekirken når og hvis forældrene aktivt melder dem ind ved at lade dem døbe. Her korrigerede de dog. Men sagde, at det var en biskop, der havde kontaktet dem. Ellers havde de nok ikke sagt det. 

LÆS OGSÅ:  Klumme: Socialdemokratisk dobbeltspil om fødsler i Region Hovedstaden

På et tidspunkt lod en studievært en påstand stå uimodsagt: muslimske ghettoer i Danmark er ikke anderledes end ”danskerghettoer” i f.eks. Paris. Jeg skrev straks, at det var utroværdigt at sammenligne et par tusinde lovlydige, velfungerende danskere bosat i udlandet fra samme kulturkreds, med hundredtusinder folk af fremmed herkomst, fremmed kultur og religion, med overrepræsentation i samtlige negative statistiker, i en ghetto i Danmark. De bragte minsandten min indvending. Socialisters sammenligninger og påstande er som regel let at gennemskue og påvise som det rene manipulatoriske nonsens. Men de er åbenlyst ikke begavede nok til selv at kunne se, at det er nonsens. Det var en lytter der fremsagde den åbenlyst ubegavede påstand.

Jeg vender senere tilbage med andre lysende og rystende eksempler.

I øvrigt havde jeg ligesom mange andre danskere tidligere fornøjelsen af at kunne tage en pause fra P1 på den nu hedengangne Radio24/7, Kirsten Birgits perle. Ikke at forveksle med identitetstyven 24/7, som ingen hører, og Radio 4, som jeg selv ikke længere hører. Efter nogle glimrende programmer om Estonia, mordet på Palme og Beatles, er Radio 4 blevet en klon af P1. Endog på et endnu lavere intellektuelt niveau. Sådan går det, når journalister er indblandet.