Klumme: Præsidentvalget – en tung dreng griber ind


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Tidsskriftet The American Thinker bragte for et par dage siden nogle interessante oplysninger om Dr. Navid Keshavarz-Nia, som har sluttet sig til Sidney Powells hold af jurister og cyber-eksperter, der anfægter, at præsidentvalget er gået rigtigt til. Jeg nævner det mest for historiens skyld, for jeg tvivler stærkt på, at nogen kan forhindre, at Joe Biden bliver præsident.

Hvem er så Keshavarz-Nia? For et par måneder siden citerede New York Times nogle af hans samarbejdspartnere, som mente, at har var ”den smarteste mand i lokalet”. Han har et væld af akademiske grader fra førende universiteter og har udført top-hemmelige, elektroniske sikkerhedsopgaver for CIA, NSA og FBI.

Lad os glemme de tekniske detaljer og nøjes med nogle af Keshavarz-Nia’s konklusioner, som er blevet præsenteret for domstolene i Georgia:
Stemmeoptællingen i de omstridte stater, Pennsylvania, Wisconsin, Michigan, Arizona, Nevada og Georgia, viser, at der er sket elektronisk manipulation. Mellem 1 og 2 pct. af stemmerne er blevet forfalsket i Bidens favør.

De Biden-stemmer, der strømmede ind efter valghandlingens afslutning, kan ikke forklares med med brevstemmer, men var manipulerede. I f.eks. Pennsylvania var det fysisk umuligt at fodre stemmemaskinerne med 400.000 stemmer i løbet af 2-3 timer.
Stemmemaskinen Dominion brugte kinesiske komponenter, og der er grund til at tro, at Kina, Venezuela og Cuba blandede sig i valget. De forfalskede stemmeopgørelser blev sendt til servere i Frankfurt, Tyskland, for at skjule valgsvindelen.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Venstre-ekstremisternes ønskeland - hvordan kommer Danmark ud igen?

Så vidt Keshavarz-Nia. Jeg tvivler på, at nogen i Danmark kan vurdere hans tekniske beviser og konklusioner, men det er immervæk interessant, at en så fremtrædende computerekspert vil sætte sin karriere på spil, hvis der ikke er noget om snakken.

https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/the_smartest_man_in_the_room_has_joined_sidney_powells_team.html?fbclid=IwAR2hV5aK81y1SfkZJ55y7pp-onSZmxe-w_PZ7CxspYRgrJN9XZqtocZQdLk