Klumme: Sig navnet, og du har fundet forskellen


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

I 2015 strømmede flygtninge ind i Europa, og det gentager sig nu. Efter at Rusland har overfaldet Ukraine, flygter millioner af ukrainere ind i EU. 

Hvad er det så for mennesker, der flygter fra Ukraine? For er der forskel på flygtninge? 

Ja, der er en meget stor forskel på de to flygtningestrømme. Sig navnet Islam, og forskellen er fundet.

Islams tilhængere søgte – og søger stadig – mod Vesten for at nyde godt af vores naive hjælpsomhed, som de i mange tilfælde takker for med vold og kriminalitet.

Det er også fortrinsvis unge stærke mænd, der søger mod Vesten og lader kvinder og børn blive tilbage i de områder, de forlader. I Islam betyder kvinder ikke så meget, de er andenrangs mennesker og kan ofres.

Flygtningestrømmen fra Ukraine består derimod fortrinsvis af kvinder og børn, som de ukrainske mænd vil bringe i sikkerhed for selv at blive tilbage og kæmpe for deres fædreland.

Denne store forskel på de to flygtningestrømme bliver naturligvis ikke omtalt i mainstreammedierne, dertil er berøringsangsten overfor Islam for stor. Til gengæld er det efterhånden gået op for en stor del af Europas befolkning, hvad Islam er, og hvad Islam bringer med sig af ulykker, når man lukker denne krigeriske ideologi ind i fredelige samfund.

Også arbejdsmæssigt er der forskel. Islams tilhængere er ikke nemme at få ud på arbejdsmarkedet, og alt for mange af dem klynker og klager, er eksperter i offerrollen og føler sig endda behandlet racistisk. 

LÆS OGSÅ:  Klumme: Dansk arktisk storhedsvanvid

Men skønt de efterhånden har været i Europa i adskillige årtier, og mange endda er født her, er de stadig utilfredse med alt det, de har fået og stadig får foræret af os europæere – og egentlig bryder mange af dem sig slet ikke om europæere.

De millioner af mennesker, der kom hertil fra MENAP som flygtninge, er ikke interesserede i at vende tilbage til deres hjemlande, hvorimod ukrainerne kun ønsker at vende hjem til Ukraine, så snart der er mulighed for det, og i mellemtiden vil de gerne arbejde som tak for hjælp og beskyttelse.

Ukrainerne har helt sikkert intet ønske om at forandre Europa, der så venligt tager imod dem i denne forfærdelige krig, hvorimod muslimerne arbejder ihærdigt på at få hele Europa forandret og lagt ind under Islam.

Forskellen på de to store flygtningestrømme er blot et enkelt ord – men et ord, der gør en stor forskel.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)