Klumme: Stem på Socialdemokraterne og få højere ydelser til flygtninge og indvandrere 


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

I forbindelse med det forestående folketingsvalg, har alle partiernes folketingskandidater besvaret en række politiske spørgsmål. Et af de centrale spørgsmål handler om, hvorvidt den enkelte kandidat ønsker at sætte de sociale ydelser til flygtninge og indvandrere op.

Det viser sig måske ikke så overraskende endda, at et signifikant flertal af de socialdemokratiske folketingskandidater ønsker at sætte de sociale ydelser til indvandrere op. Det finder jeg både ærgerligt og uheldigt af flere forskellige årsager:

Det indikerer nemlig klart, at Socialdemokraterne gør sig klar til at begå et løftebrud, der ikke blot risikerer at øge politikerleden, men langt værre end det, igen vil gøre Danmark til en af menneskesmuglerne og asylshoppernes foretrukne destinationer.

Situationen er den, at vi efter en vanskelig start ved regeringsskiftet i 2015, hvor vi i DF skulle bruge meget energi på både at få indført grænsekontrol og få resten af de borgerlige partier med på massive udlændingestramninger samt endeligt et paradigmeskifte, langt om længe har bragt antallet af asylansøgere ned på et så lavt niveau, at situationen igen er under kontrol.

Det har derfor i realiteten taget en hel valgperiode at få rettet op på den forrige SR-regerings mange lempelser på udlændingeområdet, hvorfor det ville være virkeligt trist, hvis alt det gode, hårde og nødvendige arbejde, nu skal kastes på møddingen, fordi rød blok endnu engang åbner Danmarks grænser på vid gab og lokker en stor gruppe uintegrerbare migranter herop med løfter om ret store summer penge for at leve på passiv tilværelse i Danmark.

Med den seneste konstatering af, at den kommende socialdemokratiske folketingsgruppe vil sætte ydelserne op og velvidende, at alle Socialdemokratiets støttepartier slet ikke kan vente på det sker, gruer jeg oprigtigt for, at Danmark igen bliver en af menneskesmuglernes foretrukne destinationer i tilfælde af, at rød blok vinder valget. Derfor er det vigtigt at stemme på Dansk Folkeparti, hvis du fortsat ønsker at holde indvandringen i ro og fastholde en fornuftig balance.

Kommentarer