Klumme: Tanker om lidt af hvert


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Hvem skulle have troet, at noget så kernedansk som vinhandlerkæden Skjold Burne skulle blive udsat for skyderier. Endda gentagne gange. Og så til leverandøren af en dansk klassiker ”Den med tyren”, en vin brugt som Husets Svin i mange mindre restauranter. Adskillige Skjold Burne-forretninger i København er nu ejet af muslimer, viser det sig. Så sådan lidt kækt kan vi nu kalde Husets Svin for ”Den med tyrken”. 

Jeg tror, at der dukker mere op af voldsomme ting omkring Skjold Burne i den nærmeste fremtid. Udover skyderier, måske med dødelig udgang, kunne det være afpresning, beskyttelsespenge, illegal arbejdskraft, sorte penge, penge der overføres til udlandet, varer, hvor der ikke kan godtgøres for oprindelsen, ildspåsættelser og mere. Vi kender mønstret fra kiosker, pizzeriaer, frisører, vekselbureauer, vandcaféer, autoværksteder, taxiselskaber og andre firmaer. Kendetegnende for butikkerne er, at de er selskaber, APS, der skifter indehaver med meget små mellemrum. Det kender man fra virksomheder, der har noget at skjule. Nu har man så fundet en ærkedansk virksomhed som dække for sine lyssky aktiviteter.

En arme dreng med en t-shirt med budskabet ”End UK private jets” protesterer mod brug af private jetfly ved at sætte ild til sig selv før en tenniskamp. Han opnår dermed sine 15 minutters berømmelse, som man siger. I dette tilfælde dog næppe udenfor hans egen kreds af personlighedsforstyrrede, umodne socialister. Vi andre skal videre i livet. Hvorfor har en voksen dog ikke fået ham fra den vanvittige idé? Nå ja, hans forældre har formentlig den samme lidelse. Og hans omgangskreds. Og hans lærere. Så det er op ad bakke. Men mon ikke brændt barn skyr ilden, når det eneste, han fik ud af det, var en 3. grads forbrænding? Det er dyre lærepenge.

LÆS OGSÅ:  Klumme: COVID-19 ved et tilfælde? (1. del)

Søren Papes dømmekraft er sat på en alvorlig prøve for tiden. Nu kommer endnu en alvorlig brist for dagen. Han forsvarer i sin nye bog departementschefen i Statsministeriet Barbara Bertelsen og roser hende tilmed til skyerne. Det ville jeg have været mere forsigtig med. Som tidligere forvaltningschef ved jeg, at hvis man politiserer, får man øjeblikkeligt sparket. Og et af den hårde slags. BBB som hun også kaldes politiserer så det stinker, tilmed udviser hun foragt for andre og forekommer lige så magtfuldkommen som Mette.  Min påstand er stadig, at der eksisterer en venindeklub af reelt gammelkommunister bestående af Mette Frederiksen, BBB og Trine Bramsen. De freder hinanden så vidt muligt. Tilmed med de halelogrende støttepartiers opbakning. Og indtil nu er det jo gået ret godt. Helt efter planen. En lille degradering til fhv. forsvarsminister Trine Bramsen, en lille advarsel til BBB og et rynket øjenbryn til grundlovsbryderen Mette Frederiksen. Forsigtigt Pape! Du er på tynd is. 

Jeg hørte engang, gudhjælpemig endda på Politimuséet, en åbenlyst stærkt socialistisk/kommunistisk kvindelig rundviser fortælle de sagesløse elever, at ”politiet er regeringens forlænge arm og lakajer”. Det var nok under en borgerlig regering. Regeringen (Den udøvende magt) bruger som bekendt bl. a. politi og militær og hele den offentlige administration til i praksis at bringe Den udøvende magts fortolkning af lovene ud i livet. Jeg opgav at melde hende til ledelsen af muséet. De er ellers fhv. politifolk. Gad vide om de kendte til guidernes 5. kolonne virksomhed?