Klumme: Venstrefløjens brunskjorter


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Klaus Ewald

Enhedslistens chefstrateg, chefkommissær Pelle Dragsted, opdaterede for nylig sin Facebook-profil og tilkendegav, at ingen andre end venstrefløjen havde bekæmpet nazisme og antisemitisme. Tilkendegivet af en mand, der om nogen har stået bag en af de mest voldelige og nazilignende, militante bevægelser herhjemme, Antifascistisk Aktion.

I andre mediesammenhænge er det velbeskrevet, hvorledes der eksisterer tætte bånd mellem det yderste, altid voldsparate venstrefløjsmiljø og Enhedslisten. Man anvender bevidst racisme- og antifascisme-slogans som argument for intimiderende adfærd over for politiske modstandere, det være sig tilbage fra bz-bevægelsen, Demos, og videre op gennem 90erne til dannelsen af Antifascistisk Aktion og videre igen til Anarkistisk Debatforum, Piratgruppen, Monsun, Rød Ungdom, voldsgruppen Rebel, Globale Rødder, Antifa, ja kært barn har mange rødder og navne.

Optøjerne omkring Jagtvej og Ungdomshuset havde aldrig kunnet lade sig koordinere og gennemføre uden et disciplineret og voldsparat venstrefløjsmiljø. Når 10 procent af den danske befolkning i dag vælger at sætte sit kryds ved en personkreds, der har relationer til organisationer og bevægelser, der ikke lader nazitidens brunskjorter noget tilbage, så er der en demokratisk udfordring af dimensioner.

Pernille Rosenkrantz-Theil har med sin nuværende ministerbaggrund trådt sine ungdomssko i Fælledvejs-gruppen i Antifascistisk Aktion og i aktionsgruppen Rebel. Det klinger derfor hult at se hende i audiens på Amalienborg. Dragsted toner frem i debat hos Clemens, samtidig med man ved, at han efter at have lagt sin brunskjortefortid bag sig blev pressesekretær hos Enhedslisten.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Forsvar for Polen

Måske en tilfældighed, at Enhedslistens tidligere leder, Johanne Schmidt Nielsen, blev generalsekretær for Red Barnet. Hvis det ikke lige var fordi, den tidligere redaktør, Janne Tynell, fra Modkraft, nu sidder som pressechef hos Red Barnet?

Hvis ikke mainstreampressen og det tilsvarende politiske miljø på Christiansborg minus Nye Borgerlige og DF holdt hånden over det betændte venstrefascistiske miljø i Danmark, så ville højrefløjen og det nationalkonservative miljø have langt lettere ved at komme til orde. Venstrefløjen har dygtigt forstået at blå blok som gidsler i kampen om ord og holdninger. Hvem vil have nazi-kortet trukket? Den politiske korrekthed ligger hen over debatten i Danmark og hele Europa som en giftig tåge.

Generation Identitær er den eneste patriotiske NGO-bevægelse, der har formået at etablere et navn i kampen mod masseindvandring. Medlemmerne bliver personligt forfulgt i deres privatsfære, navne og billeder lagt ud til spot og spe af rød-fascist- bevægelsen Reddox. Goebbels ville have sendt varme hilsner fra helvede, hvis det havde været hans stormtropper, der havde været på arbejde. De tætte bånd mellem det venstre-fascistiske/autonome miljø på Nørrebro og de muslimske antisemitiske kredse er velkendte. Venstrefascisterne udgør en trussel mod det jødiske miljø i Danmark med parolerne mod Israel og de tætte bånd til det islamiske vælgermiljø. Bundlinje: Dragsted er en hykler af værste skuffe.

Hvis nogen skal vågne op, så må det være de bløde, borgerlige politikere, der har mere travlt med at kæmpe for barselsorlov og egne Facebook-opdateringer end at befatte sig med virkeligheden. De sover tornerosesøvn, mens Danas have vokser til i ugræs, der fyger over hegnet.