Klumme: Venstrefløjens store humanisme


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Humanisme er ikke bare humanisme, men kan have en grim bagside, hvad vi er vidne til i sagen om de tre terrorister af hunkøn og deres mange børn, der befinder sig i en syrisk fangelejr.

Det opholdssted er venstrefløjen og de radikale ikke glade for, og de arbejder ihærdigt på at få hele flokken ”hjem” til Danmark. 

Ikke mindst Enhedslistens Rosa Lund er gået på barrikaderne i humanismens hellige navn, og hun har allerede kik på andre terrorister i samme uheldige situation, som hun vil have hentet til Danmark.

Men når humanisme kammer over og bliver til tankeløs og naiv humanisme, så er der stor risiko for, at det ender gruelig galt. Og det vil det utvivlsomt også gøre i dette tilfælde.

Men er humanisme mon den virkelige grund her, for når det gælder venstrefløjen – og så langt ude til venstre som Enhedslisten og røde Rosa – så burde både betænkelighed og tvivl melde sig hos de fleste. 

Med Det Radikale Venstre er det en lidt anden historie, for de står altid parat som Islams nyttige idioter, når der er brug for dem på den front.

Meget kan man kalde Rosa Lund, men ordet humanist er nok ikke det første, der falder én ind, men her har hun fundet en ”sag”, og den får ikke for lidt. Med DR’s altid villige mikrofonholdere, når det gælder venstre side af dansk politik, får røde Rosa al den reklame, hun kan ønske sig.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Er de radikale landsforrædere?

Hvor er venstrefløjens og de radikales humanisme, når det gælder egne medborgere, vi etniske danskere, der med denne flok af islams disciple indenfor landets grænser ikke vil få et roligt øjeblik. 

Som om det ikke er slemt nok i forvejen med alle politikernes kriminelle multikulturelle venner rendende frit omkring, når de da ikke lige for en kort eller længere stund er buret inde i de stærkt overfyldte danske fængsler.

De fleste politikere har et standpunkt, indtil de – tvunget af omstændighederne? – må tage en kovending og skifte til det modsatte, hvilket Mette Frederiksen er et godt eksempel på i denne sag.

Mette F. fik sin statsministertaburet i en studehandel med venstrefløjen og de radikale, og det gør man ikke ustraffet. Hendes støttepartier vil nu have endnu et afdrag på gælden: en flok uintegrérbare og radikaliserede muslimer skal til Danmark.

Tre kvinder tilsluttede sig en modbydelig politisk ideologi, hvor våbentræning er en del af pakken, så de kan deltage i grusomhederne på lige fod med deres mandlige medterrorister. Det er den slags mennesker, venstrefløjen og de radikale nu vil have til Danmark. 

Hvad forestiller de sig? Tror de virkelig selv på et positivt resultat, eller handler det blot om at fremstå humane og kapre stemmer? Er der da ingen, der kan se hykleriet? Kan ingen se det vanvittige i projektet?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Hvis ikke USA’s højesteret følger forfatningen, må Trump regere via dekret

Netop vestlig frihed og demokrati nærer disse tre kvinder så stort et had til, at de forlod det for at tilslutte sig denne morderiske kult og blive oplært i, hvordan de bekæmper og undertvinger denne frihed og dette demokrati.

Hele verden har fulgt med i, hvad de mennesker er i stand til af modbydeligheder mod dem, som ikke deler deres politiske holdning. Men det bekymrer tilsyneladende ikke danske politikere – for dem gælder det om at fremstå ”humane”.  

Men de stakkels børn da? De børn kender meget lidt eller slet intet til Danmark. De er hele deres liv blevet opdraget/hjernevasket i ”den rette tro”, Islam, hvor man fra barnsben lærer at hade det frie vesten. De ældste af børnene har måske også fået våbentræning og har deltaget i grusomheder, og de vil udgøre en lige så stor fare for os danskere som deres mødrene ophav.

Disse tre kvinder – og andre som dem – samt alle deres børn befinder sig netop på det sted, hvor de hører hjemme, i en fangelejr, og dér skal de blive.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)