Klumme: Lus i Mettes minkpels 


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

For måneder tilbage fremsatte jeg i nærværende medie den hypotese, at alle mink i Danmark skulle forsøges udryddet som led i en række ikke nedskrevne aftaler udenfor det såkaldte Forståelsespapir mellem S og støttepartierne. En underaftale lød på, at Mette måtte kritiseres og trues, men aldrig væltes eller føres for retten. Hvad listen ellers består af, ved jeg af gode grunde ikke, men listen over erhverv og menneskelige udfoldelsesmuligheder den yderste, ekstreme venstrefløj ønsker afskaffet, for andre end dem selv forstås, er som bekendt lang. Men jeg gætter på, at også privatskoler er på listen.

Skribenter på mainstreammedierne afviste det selvfølgelig som en konspirationsteori. Det har jeg det fint med. Det kan det meget vel vise sig at være. Men mønsteret er i påfaldende grad til stede. Specielt nu, hvor Mette blot tildeles en mindre næse, hvilket i parentes ikke kan siges at ville gøre hende mindre fysisk attraktiv, sådan lidt finurligt forstået.

I det følgende påstår jeg ikke, at Mette eller andre lider af en personlighedsforstyrrelse. Jeg bruger det blot som en mulig forklaringsmodel. Så er det på plads.

Mette er i min optik ikke reelt socialdemokrat, hun er gammelkommunist. Men hun er også klarsynet. Vil du have den absolutte magt i Danmark, stiller du nemlig ikke op for et ekstremt parti. Borgerlige partier er for en gammelkommunist selvfølgelig udelukket og SF eller EL opnår aldrig statsministerposten. Radikale er nok spiselige, da de dybt i deres sjæl er ekstreme socialister, men opnår næppe heller posten som statsminister. Så er der S tilbage og en gammelkommunist med en personlighedsforstyrrelse ser tindrende klart vejen. Lidt Blå Bjarne, lidt Nordjylland, lidt leverpostej og makrel i tomat og ikke mindst en tåre i øjnene ved besøg hos en minkavler er ualmindeligt skarpt udtænkt. Handlekraftig, ren socialdemokrat. Mette eller kaos. Påtaget stram udlændingepolitik. Lidt lyserød og folkekær som en Anker Jørgensen. På overfladen.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Ikke så grønne, som de si’r

Minkaflivningen var ikke et offer Mette bragte for at kunne danne regering og blive enerådende statsminister. Hun har det i sin dybe sjæl. Hun ville det.

Med den personlighedstype, der tegner sig af Mette Frederiksen, giver det god mening. 

Er Mette så i virkeligheden en nyttig idiot for kommunisterne, hvilket jo ikke er ubekendt gennem historien? 

Nej. Hun benytter bare benhårdt de midler, der er for hånden til at gennemføre sine egne visioner, ikke andres. Og hendes visioner adskiller sig ikke ret meget fra Stalins, Maos eller ungdomssværmeriernes Che Guevara og Fidel Castros. Hendes visioner falder derimod præcis sammen med deres og den ekstreme danske venstrefløjs.

Mette Frederiksen er den, der benytter andre! Til sine egne formål. Hvilket al anstændighed og moral tilsiger, er groft umenneskeligt. Et menneske må aldrig blot være middel for et andet menneske.

Mettes personlighedstype er kendetegnet ved lige præcis at vide, hvordan mennesker skal leve deres liv og hvordan et samfund skal skrues sammen. Intet er nogensinde deres egen skyld, altid de andres. Og et land har det bedst uden mink! Basta! Skal der lidt manglende hukommelse om nogle forsvundne SMS’er til? Intet problem. Skal en anden minister eller nogle embedsfolk ofres? Intet problem. Og så dog. Bemærk, Barbara Bertelsen og Stine Bramsen ofres ikke. Endnu. Der eksisterer nemlig fra tidligere tider en trojka af veninderne og gammelkommunisterne: Barbara Bertelsen, Stine Bramsen og Mette Frederiksen. De ved mere end andre mennesker.  Og det kan se ud som om at alle 3 lider af den samme type personlighedsforstyrrelse. Barbara Bertelsen og Stine Bramsen er dog ultimativt villige til at lade sig ofre. De ved nemlig, at den store leder snart vil bringe dem tilbage på tinderne.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Merkel leder EU ind i en blindgyde

Jeg spåede ved førnævnte lejlighed tidligere, at Mette ville tåle kraftig kritik og trusler fra sine støtter, hvis hun ulovligt opfyldte en af aftalerne i Forståelsespapiret. Men at det aldrig måtte komme til hverken retssag eller detronisering. Jamen hvad nu, hvis hun bliver tvunget af de Radikale til at udskrive valg til september? Alle ved vist nok, at det valg allerede er planlagt, så det er intet problem, men de Radikale får en luns de kan smykke sig med. Radikale retter ind, job done, smart udtænkt.  Men hvorfor dog være villig til at kunne trues med valg, men ikke væltes? Enkelt. Man peger efterfølgende ikke på en statsminister, man lige har væltet eller endog ført for Rigsretten.

Mette proklamerede som bekendt tidligere, at det er bedst for Danmark, at folk sætter deres børn i folkeskolen. Og flyttede så sine egne børn til privatskole. Mon hendes børn der stiftede bekendtskab med den vidunderlige ”mangfoldighed” i folkeskolen? Hvordan hænger det sammen med, at jeg regner med at privatskolerne også er med i underhåndsaftalernes slagteliste? Hvis endemålet er, at folkeskolepligt skal gælde befolkningen, dog med forskellige forklaringer ikke eliten, hænger det jo meget godt sammen. Som i DDR, Sovjetunionen, Kina, Nordkorea og andre lande, hvor der sidder en folkekær, stor leder på tronen. 

Mine teorier er naturligvis ren nonsens. Indtil videre i hvert fald. Og af hensyn til Danmarks størrelse og position i verden bliver Mettes diktatur naturligvis en blød dansk version. Indtil EU har opnået magt nok i hvert fald.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Et jødefrit Danmark

Af hensyn til blandt andet injurielovgivningen nævner jeg ikke navnet på den personlighedsforstyrrelse, jeg omtaler eller påstår at Barbara Bertelsen og Stine Bramsen og Mette Frederiksen lider af den. Men slå selv op i psykiatrihåndbogen. Google ”psyko…”