Kold College – 3 gode år i dit liv

Efter folkeskolen kan unge danskere vælge at tage på gymnasiet. Det er 3 år, hvor man udvikler sig selv utrolig meget – både fagligt og socialt. Det er meget anderledes end at gå i 9.- eller 10. klasse. Derfor handler det også om at vælge det gymnasium, som passer til én.

 

HTX – Et gymnasium i rivende udvikling

HTX har været inde i en rivende udvikling, hvor mange studieretninger har fået en finjustering i forhold til, hvad man uddanner sig til i sidste ende. Det har også gjort studieretningerne mere håndgribelige for de unge mennesker, som står med valget inden deres 3 år. På Kold College i Odense, kan man søge mellem 8 forskellige studieretninger, hvilket samtidig betyder, at man uomtvisteligt kan finde en studieretning, som matcher ens ønsker og behov.
Hvis du er i tvivl, så læs mere om uddannelserne på Kold College her.

 

Ét gymnasium – Otte forskellige studieretninger

På Kold Tekniske Gymnasium har du oceaner af muligheder.

Idræt, medicin, biovidenskab og datavidenskab er blot nogle af disse.
På gymnasiet kan du vælge følgende studieretninger:
– Medicin & Sundhed
– Idræt & Sundhed
– Videnskabsteknologi
– Designteknologi
– Kommunikation & Samfund
– Innovation & Samfund
– Biovidenskab
– Datavidenskab
Et hav af muligheder.

Det kan være svært at få et overblik over de mange muligheder. Derfor kan man besøge Kold Tekniske Gymnasiums hjemmeside for at blive klogere. Én ting er sikkert – man kan 100 % finde en studieretning, som matcher den fremtid man ønsker. Vil du være læge, kan du læse ’Medicin & Sundhed’, mens du kan læse ’Kommunikation & Samfund’, hvis du vil have en fremtid, hvor kommunikation er omdrejningspunktet.

 

Interesserer du dig for eSport og gaming?

Som nævnt tidligere rummer Kold Tekniske Gymnasium mange forskellige ting. Én af disse er eSport. Det er muligt at tilvælge eSport på HTX, og derved læse og fordybe sig i den passion. eSport og gaming har fået en stor opblomstring de senere år, hvor fokus er blevet større og større på eSport. Der bliver vist eSport på TV-kanaler, ligesom de unge mennesker kan følge med på Youtube og andre streamingtjenester. Derfor skal man vælge Kold Tekniske Gymnasium, hvis man vil fordybe sig lidt mere i eSport.

 

Forfølg dine drømme fra start

”Jeg drømmer om at blive….”
Den sætning har de fleste hørt i deres liv, og mange har ligeledes sagt det. Det er en ting, som man vokser op med, hvor ting som fodboldspiller, sanger og meget andet bliver nævnt. Dog ændrer drømme sig, og inden man skal på gymnasium. Derfor er det mere realistiske drømme, som man har i gymnasiet. Det kan være læge, journalist, lærer eller kostvejleder.
Vælger man det rigtige gymnasium ud fra sine fremtidsdrømme, kan man være et stykke fra andre. Du har derfor brugt 3 år på at læse noget, som du skal læse videre på efterfølgende. Derfor skal man vælge det rigtige gymnasium ud fra ens drømme. Det kan man gøre på HTX, Kold Tekniske Gymnasium.
Så er fremtiden på plads!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)