Kom i mål med en personlig træner

Personlig træner

Sommeren er lige på trapperne og med den kommer strandture og sommerferie i varmen. Det betyder også, at du måske gerne vil kunne trække i badetøjet, shorts eller en sommerkjole uden at være utilpas med, hvordan din krop ser ud. Rigtig mange danskere kan ikke lide at vise sig i badetøj på stranden og er frustrerede over, at de ikke kan tabe de kilo, som de synes de vejer for meget. Måske har det tilmed været et tilbagevendende problem for dig i mange år, når sommertøjet skulle findes frem. Hvis du langt om længe er blevet godt træt at situationen, så få dig en personlig træner. Det kan gøre underværker!

Hvad er en personlig træner?

En personlig træner er uddannet til at hjælpe andre med at nå deres mål med hensyn til træning, vægt og kost. Det vil sige, at du møder et menneske, hvis fokus det er at få dig derhen, hvor du gerne vil være. Du får en sparringspartner, der opmuntrer dig og motiverer dig og, som godt ved at det er svært at holde gejsten til tider. En personlig træner har ofte selv erfaring med at kroppen ikke altid vil, som man selv vil og kan derfor hjælpe dig gennem træningen og processen, der hvor det er allermest træls.
LÆ s mere om priserne på en personlig træner på Fortius fitness hjemmeside her.

Målrettet træning

Den personlige træner vil i samarbejde med dig lægge et effektivt træningsprogram for dig. Det drejer sig nemlig ikke kun om at træne. Det gælder om at træne på den rigtig måde. Mange kan opleve at træne i lang tid, uden at de når de resultater, de håber på. Det kan ganske enkelt være, fordi deres træning ikke er effektiv. Med en personlig træner kan dit træningsprogram tilrettelægges, så det passer til dit liv og det kan justeres hen ad vejen, så det hele tiden giver dig mest mulig effekt.

Kosten spiller også ind

Noget der også er rigtig vigtigt at have med i tankerne, når man gerne vil tabe sig, er kosten. Måske synes du, at du har prøvet at spise sundere i gennem længere tid, eller også har du måske tænkt, at når du nu træner, så er det ikke så vigtigt med kosten. Her vil en personlig træner også kunne hjælpe dig. Du kan få lagt et kostprogram, som er skræddersyet dig og den situation, du er i. For at kostomlægningen skal blive vedvarende, er det vigtigt, at det er en realistisk plan, du får lagt. Ellers vil du ikke kunne følge den i længden.

Når du vil ændre din livstil

Det personlige træner kan hjælpe dig med er altså at få ændret dine dårlige vaner med for lidt motion og usund mad. Når du skal lægge din livsstil om, er det meget vigtigt, at du har en professionel og kompetent person i ryggen, der kan guide og motiverer dig til at fortsætte. Det er en meget stor omvæltning for de fleste at skulle smide gamle indgroede vaner over bord og tage nye til sig. Men vil du tabe de kilo, du har for meget, er der ingen vej udenom. Du må tænke på både motion og kost og det får naturligvis også visse konsekvenser for din familie. Men måske har de også godt af at få ændret nogle vaner?

Kom i mål

Gå i gang nu, hvis du vil ændre din vægt og ønsker en sund og veltrænet krop. Det bliver ikke lettere af at vente. Hvis du får en personlig træner, vil du opleve, at du forpligter dig på en anden måde. Du vil i højere grad føle dig motiveret, og det er med til at lette vejen hen til dit mål.