Konservative og Dansk Folkeparti vil give knap 50 mio kr. til børneforeninger

Børn og unge har unægteligt haft en svær tid under Covid-19, og nu må de gerne komme ud og være aktive i foreningerne igen. Derfor vil vi gerne give foreningerne penge til at lave aktiviteter for børn og unge.

I denne uge skal vi på Københavns Rådhus forhandle om, hvad overskuddet fra 2020 skal bruges til. Konservative og Dansk Folkeparti har sammen én topprioritet: Børn og foreninger.

“Et år med Covid19-nedlukning er lang tid i et barns og en ungs liv. Derfor vil vi gerne, at give børnene, de unge og foreningerne en hjælp, som de hurtigt kan få et aktivt børne- og ungeliv igen, hvor de mærker værdien at at mødes fysisk og have et socialt fællesskab”, siger Jakob Næsager, konservative gruppeformand, der fortsætter: “Vi konservative og Dansk Folkparti vil gerne give dobbelt hjælp – ikke kun til at hjælpe børn og unge, men også til igen at få pustet nyt liv i de mange foreninger, der har været tvangslukkede alt for længe.”

“Det betyder meget for at bekæmpe ensomhed blandt børn og unge, at foreningerne nu får mulighed for at lave ekstra mange og ekstra spændende tilbud i år. Det vil forhåbenligt få endnu flere børn og unge til at engagere sig bla. i sportsklubber, spejderarbejde m.v.”, siger Dansk Folkepartis leder, spidskandidat Finn Rudaizky. “Børnene i København fortjener bedre, og det vil vi gerne hjælpe dem til.”

LÆS OGSÅ:  Børn får flere kram i børnehaven, når de har en yndlingsvoksen

Forhandlingerne føres på Rådhuset mandag til fredag i denne uge under ledelse af overborgmesteren.