Kors, hvor jeg længes efter Trump


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Når Trump vender tilbage, vil verden opleve ændringer ingen har forestillet sig omfanget af. Nødvendige ændringer. Det er min profeti. Det være sig inden- som udenrigs politiske af slagsen.

Organisationer, FBI, CIA, ministerier, departementer, anklagemyndigheden, politi, militær mv. skal gennemgås fra top til bund i forhold til udrensning af venstre radikale Demokrater.

Forfatningen skal tages alvorligt, stat og myndigheder skal tidsmæssig skrues tilbage til minimalstadiet, politisering af skoler standses, lov og orden genoprettes. Antifa skal igen på terrorlisten og BLM skal stækkes. Det er en Demokratisk pengemaskine forklædt som frelsende engel for de sorte i ghettoerne. Sidstnævnte ser ikke et nikkel af de millioner, der ruller ind.

Demokraterne skal udstilles for deres hykleri i forhold til kampen for borgerrettigheder. Demokraternes rødder ligger i sydstaterne. Det var Demokrater, der skød Lincoln, Luther King, det var Demokrater, der stod bag KKK. Demokraterne i dag vil fastholde de sorte i slavetidens tankesæt. Hykleriet er gennemført.

Deep State skal tilsvarende stækkes på alle tænkelige måder, bl.a. med krav om transparens, så man blotlægger den påvirkning, der ligger i Deep State- sammenhængen. Pengetransaktioner skal være gennemsigtige, enkeltpersoner som Soros skal ikke undergrave de demokratiske processer. Jeg så ham gerne fængslet, og jeg kunne ikke forestille mig, at Trump ser anderledes på tingene.

Det samme gælder et opgør med COVID-19 periodens løgne og fortielser. En Dr. Fauchi og hele vaccineindustrien bør gøres ansvarlige for forbrydelser mod menneskeheden. Straffesager bør indledes. Kinas ansvar skal have konsekvenser.

Olie og hele energisektoren skal genopbygges, der skal tages en tørn for at forvandle USA fra at være importør til eksportør af olie. USA er p.t. lammet af energipriser og udgifter til krigen i Ukraine. Mobiliteten i USA skal op i gear, så økonomien og inflationen kan styres. Gaveboden til Demokraternes venner med offentlige midler skal standses. Heraf årsagen til inflationen.

Der skal forhandles en afslutning på krigen med Putin. USA og verden er blevet et langt mere usikkert sted under Biden. Kaos råder.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Bliver det Borgmesterens adfærd eller 2000 ansattes trivsel som skal drøftes?

Den monetære politik skal igen i højsædet. Dollaren ryger ud som ledende valuta, hvis Bidens politik fortsætter. Rusland, Kina, de olieeksporterende lande og Indien vil utvivlsomt erstatte dollaren. Det vil have katastrofale konsekvenser for verdens- og USAs dominans og økonomi, hvis det sker.

Kina skal sættes på plads. Kina har særlig i Biden-perioden opkøbt landbrugsland i USA tæt på militære installationer på i alt 330.000 hektar. Kineserne har opkøbt aktier i Hollywood industrien, så de nu dominerer og styrer woke-segmentet. Kina har købt sig til venskaber ikke kun med “The Big guy”, Biden, men med store dele af Wall Street og det politiske establishment.

Ren intimidering af USAs sikkerhed, men Biden er købt og betalt af Kina og de har klemmer på ham. Sammenholder man Bidens politik bare for 15 år siden med den nuværende forstår man dybden af hans korrupte DNA.

Kunne man forestille sig, at den amerikanske stat opkøbte jord i Kina? Det er helt absurd, hvad der foregår.

Massemedier er systematisk blevet influeret af aktieopkøb fra Kina, hvilket er en af mange årsager til, at Biden alt for længe har været fredet. At massemedierne også er en del af Deep State gør ikke situationen bedre.

Påfaldende er det også, at FBI i to år lod Hunter Bidens laptop ligge på lager, hvorfor herren/reparatøren, der havde indleveret computeren til FBI, overgav en kopi af indholdet til New York Post. Her valgte man at offentliggøre dele af indholdet. Øvrige medier bortset fra Fox fulgte trop. Fox havde som eneste medie taget Biden familiens korruption op langt tilbage. Mainstreammedierne i dag er en mafia. Hverken mere eller mindre.

Man kender til korruptionen, man kender aktørerne, man har fuld indsigt i hvornår og hvordan Biden-familien har udnyttet sin position for at berige sig selv via kontakter med det kommunistiske Kina og Ukraine og alligevel fortæller man ikke om det. Så er man medsammensvoren. Ændringer må kræves for at USA ikke ender som bananstat via fake news medier.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Kofod-doktrinen

Det tog avisen, New York Times, to år at erkende, at Hunter Bidens laptop var ægte, 2 x 365 dage, med et indhold, som med sikkerhed ville have gjort en forskel ved det seneste valg. Ingen tvivl om, at Biden var blevet dumpet af rigtig mange vælgere, hvis det var kommet frem. Det gjorde det så ikke, og det var fuldt bevidst.

USA er så gennemsyret af kinesisk indblanding, woke, korruption og Deep State-sump, at kun det, der vil minde om en revolution, kan ændre på forholdene.

Men, findes der andre end Trump til at modvirke tsunamien?

Floridas republikanske guvernør, Ron DeSantis, blev genvalgt på grund af støtte fra Trump. Alligevel undlod DeSantis at sætte en stopper for raidet på Mar-a-Lago efter Trumps skattepapirer tidligere i år. Rent forræderi mod en allieret. Ren spekulation i selv at kunne stå bedre som præsidentkandidat. DeSantis er ikke troværdig.

DeSantis har heller ikke opbakning, tæft, midler eller karisma til at kunne gå op mod Demokraternes beskidte metoder og pengemænd i 2024 valget. Det kræver Trumps styrke og folkelige opbakning.

Hele Deep State-segmentet sov i timen i 2016, da Trump blev valgt som præsident. De brugte så til gengæld Trump-perioden fra 2016-2020 på at finansiere Demokraternes korstog om russisk indblanding, dvs. fabrikerede falske beviser mod Trump, og Hillary Clinton stod bag spionring af Trump lejren. Det har heller ikke fået strafferetlige konsekvenser, fordi FBI er købt og betalt og styret af Demokrater. De bruger alle kneb. Trump kan tage det op. Bør tage det op i en strafferetlig sammenhæng.

USA er under Demokraterne politisk gået fra at være en supermagt til at rangere som et 3. verdensland på alt for mange områder.

Og hvorfor skulle en privatmand som Facebooks Zuckerberg have lov til at finansiere køb af valgmaskiner i svingstaterne ved valget i 2019? Venezuela-maskiner som havde sikret en diktator i den Sydamerikanske slyngelstat sejren? Det lugter fælt.

Trump vil kunne iværksætte en undersøgelse af postgangen ved forrige valg, så undersøgelsen bliver tilbundsgående. Her ligger sprængstof om et egentligt statskup gemt, hvis der fremkommer væsentligt nyt.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Fagre nye Totaldemokrati

Sagen er, at det, som Demokraterne og Deep State frygter, er ikke DeSantis, men Donald J. Trump.

Biden er en marionet, som enten ikke aner, hvad ugedag det er, eller også er han fortsat købt og betalt af Kina. Begge dele er lige slemt. Alle Trumps forudsigelser om, hvor galt det ville gå under Biden, har holdt stik.

Biden taler om human indvandringspolitik og aner tilsyneladende ikke, at det er sex- og drugkartellerne, der styrer grænsen til Mexico. Hver nat og dag bliver mænd, kvinder og børn voldtaget, myrdet og udsat for overgreb, fordi amerikanske myndigheder ikke må udføre det, lovgivningen tilsiger om at forsvare USA mod illegal indvandring. En egentlig rigsretssag mod Biden herom bør komme på tale for at tilsidesætte lovgivningen. 

Vicepræsident Harris er simpelthen for ubegavet til at kunne finde ud af at begå korruption. Hun er til gengæld god til at optræde pinligt. Hendes latter vil ikke blive savnet.

Freakshowet i Washington med udnævnelse af dragshowperformere og kønsoperationer til ledende medarbejdere ophører den dag Trump bliver genindsat. ,

Har man set filmen om den romerske kejser Caligula, der udnævnte sin hest til konsul, så er vi tæt på sandheden i det efterhånden orale værelse. Inden Biden bliver båret ud, har han sikkert ved dekret, han ikke aner hvad han skrev under på, ændret husnavnet på Pennsylvania Avenue 1600, til Det Sorte Hus, for at tækkes sine venstreradikale venner.

Så kors, hvor jeg glæder mig til, at Trump er tilbage, hvor han hører hjemme på førnævnte adresse. Jeg kan næsten ikke vente, for den vestlige verden kan simpelthen ikke overleve en runde mere under Joe Biden, hvad enten det bliver fra et plejehjem eller i form af en balsameret udgave af ham.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)