Kortegekørsel og afgivelse af skud var formentlig optagelser til en musikvideo

Onsdag ved 20.30-tiden modtog Østjyllands Politi flere anmeldelser om, at 5-6 køretøjer kørte i en form for kortege ved Nyringen i Risskov. Anmelderne havde bemærket, at flere personer stak op gennem soltaget og nærmest sad på taget af bilerne, og at en af dem sad med to pistollignende genstande i hænderne. Kort tid efter kom der en anmeldelse om, at der fra en af bilerne var blevet affyret skud op i luften gennem et åbent soltag.

Da patruljerne ankom til stedet, var køretøjerne væk, men området, hvor der skulle være afgivet skud, blev afspærret, mens der blev foretaget en gerningsstedsundersøgelse. Her blev det hurtigt slået fast, at der ikke havde været tale om skarpe skud, idet der blev fundet tre patronhylstre fra en signalpistol. Der blev også fundet flere printede pengesedler, der blev sikret til sagen.

På bagrund af gerningsstedsundersøgelserne og flere vidneafhøringer kunne det konstateres, at der efter al sandsynlighed havde været tale om optagelser til en musikvideo. Politiet arbejder nu videre med at finde frem til de personer, der deltog i optagelserne.