Kræftpatient fra Gaza modtager behandling i Israel – I morges havde hun sprængstof med sig

De israelske myndigheder har netop offentliggjort detaljerne omkring endnu et terrorforsøg mod Israel, som fandt sted i morges (onsdag d. 19. april 2017).

Det drejer sig om en mængde sprængstof, som to arabiske søstre forsøgte at smugle ind i Israel via” Erez Crossing”, som er grænsen mellem Gaza-striben og Israel.

Søstrenes indrejse i Israel var blevet godkendt med henblik på, at den ene søster kunne modtage behandling for kræft på et israelsk hospital.

Camoufleret som “medicinske materialer”  

Det lykkedes israelske sikkerhedsinspektører at opdage og beslaglægge sprængstofferne.

Sprængstofferne var skjult i rør mærket “medicinske materialer.”

En foreløbig undersøgelse viser, at terrororganisationen Hamas står bag, og det menes, at sprængstofferne skulle bruges i et terrorangreb i nær fremtid.  

Jøder skal dræbes – danke skatteborgere betaler

LÆS OGSÅ:  Terror-sag sender Rudaizky midlertidigt ud af politik

Terrororganisationen Hamas, der styrer Gaza-striben, har som mål at udslette Israel og jøder på verdensplan.

Alligevel giver den jødiske stat titusindvis af indbyggere i Gaza adgang til Israel, hvor de bl.a. modtager lægehjælp og behandling på israelske hospitaler.

Hamas udnytter således Israels humanitære initiativer, og den lægehjælp der ydes af Israel til indbyggere i Gaza, til forsøg på at begå morderiske angreb i Israel.  

Utallige reporter har dokumenteret, at palæstinensere i Gaza og på Vestbredden systematisk bruger “nødhjælpspenge” – som bl.a. kommer fra danske skattekroner –  til terror, indoktrinering af skolebørn, der oplæres i anti-semitisme, opfordringer til Jihad mod Vesten via TV-kanaler m.m.

Skiftende danske regeringer – vestreorienterede som borgerlige – har dog aldrig truet med at stoppe pengeoverførslen.

LÆS OGSÅ:  LEDER: Hvornår stopper det formørkede had mod jøder og mod Israel?

Herunder et eksempel på palæstinensisk “børnetime”, hvor en Mickey Mouse-figur underviser børnene i Islams verdensherredømme.

Hvad tænker du om, at palæstinensere indoktrinerer børn med tegneseriefigurer, som taler om Jihad? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og del artiklen på facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb