Få råd til lige det du drømmer om – uden at have penge på lommen

Du kender det sikkert. Du sidder og kigger på nettet uden rigtig at lede efter noget. Måske mangler du slet ikke noget. Før nu! For pludselig dukker lige den jakke op, som du slet ikke vidste du manglede! Og som du slet ikke kan forestille dig at leve uden! Det kan også være, at den lænestol du har ledt efter i årevis pludselig er der. Eller teltet til sommerferien i Sverige med plads til hele familien. 

Gå ikke glip af en god handel

Men alt koster. Også selv om det muligvis er på tilbud eller med en vis rabat. Og hverken møbler eller en opgradering af garderoben hører til blandt de billigste investeringer. Er det svært at modstå fristelsen, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at sidde bag skærmen og forelske sig i stort og småt. Men det er der råd for. For selv om du måske ikke lige har pengene her og nu, så er der ingen grund til at lade en god handel gå tabt. Kan du heller ikke vente med at købe teltet, lænestolen, jakken eller noget helt fjerde? Så kan vælge at låne penge. På den måde er det nemmere at få det man har brug for. Når man har brug for det. Eller i hvert fald når man falder over det for eksempel på nettet.

Lån online – uden spørgsmål

Det er nemlig blevet betydeligt nemmere at låne penge end tidligere. Her måtte man ofte tage turen i banken og stå til regnskab for, hvad det var man ønskede at låne penge til. Sådan er det langt fra i dag, selv om banken stadig er klar til at låne dig penge. Dog næppe til en ny lænestol eller en tur til Sverige. Ønsker du at låne penge til lige det du slet ikke vidste at du manglede? Så kan du vælge at gøre det online. For eksempel hos KreditNU. Her står det dig frit for, hvad pengene skal bruges til. Og stort set også hvor mange penge du ønsker at låne, for her kan du låne helt op til 25000 kroner – uden månedlig rente. 

Få penge på hånden, når du har brug for det

Det er de færreste der ønsker at gå glip af et godt tilbud. Det kan derfor være rart at have pengene på hånden, når drømmekjolen eller den længe eftersøgte racercykel pludselig dukker op. For har man ikke pengene, så risikerer man at gå glip af en god handel. Og skal man først i banken og bede om et lån, så kan man være næsten 100% sikker på, at der hverken er kjole eller cykel når man vender tilbage igen. Ansøger du derimod online, tager det kun 1 minut at sende en låneansøgning afsted. Og du får som oftest svar i løbet af ganske kort tid. 

Husk det med småt

Selv om det kan være fristende at låne penge til det du lige forelsker dig i bag skærmen, så tæl lige til tre inden. Det er nemlig altid en god idé at se nærmere på, hvad det vil koste dig at låne pengene til det du synes du mangler. Her skal du både kigge på renten på selve lånet og på de samlede omkostninger. Kun ved at kigge på begge parametre, kan du få en idé om hvor dyrt det vil være at låne, frem for for eksempel at spare op i stedet.