Kropsdel fra efterlyst 17-årig pige fundet – politiet udelukker, at hun kan være i live

I alt 5000 frivillige har deltaget i eftersøgningen af den svenske kvinde, Wilma Andersson, som for snart tre uger siden blev meldt savnet. Men nu har politiet i Sverige fundet “en kropsdel” fra den 17-årige svensker. Et fund der har medført, at politiet udelukker muligheden for at finde kvinden i live. En person er anholdt og mistænkt.

– Mange mennesker har været involveret i søgningen og har bidraget på forskellige måder i arbejdet. Vi forstår, at mange er berørt af denne meddelelse og vil gerne takke alle, der har bidraget og vil fortsætte med at bidrage i søgningen, siger Lars Eckerdal ifølge Göteborgs-Posten.

Han vil ikke gå nærmere ind på, hvordan opdagelsen blev foretaget og ønsker ikke at sige, om kropsdelen blev fundet indendørs eller udendørs, skriver mediet.

Politiet har heller ønsket at oplyse, hvilken kropsdel der er tale om.

En pårørende til den mistænkte mand er ligeledes mistænkt i sagen og indgår i efterforskningen. Vedkommende blev anholdt søndag pga. mistanke om at yde beskyttelse til en kriminel, men blev senere løsladt, idet det blev vurderet, at anholdelse ikke var nødvendigt i forbindelse med efterforskningen. Hans advokat, Tommy Nilsson, har tidligere meddelt, at han nægter sig skyldig, skriver Göteborgs-Posten.