Kunderne vandt over Danske Spil i Østrig-Danmark-kamp

Onsdagens landskamp, hvor Danmark overlegent løb med sejren 4-0 på Ernst Happel Stadion i Wien, blev en dyr omgang for hele Danmarks spilselskab. For det første havde de danske Oddset-spillere luret, at Kasper Hjulmands tropper ville vinde kampen. Der var inden kampen odds 2.45 på dansk sejr og odds 3.05 på sejr til Østrig.

-Man kan sige, at der var dobbelt op til kunderne på Danmarks sejr i Østrig. Der blev spillet ca. 4 mio. kr. på kampen, og vi udbetalte præmier for lidt over 8 mio. kr., fortæller sportspilchef Jens Nielsen.

Kunderne gik samlet set fra kampen med en tilbagebetaling på 205%.

Men det var ikke kun væddemålet på sejr til Danmark, som Danske Spils kunder ramte rigtigt. Hele 133 kunder havde spillet på kampens præcise resultat på 4-0 med flotte mål fra Andreas Skov Olsen, Joakim Mæhle og Pierre-Emile Højbjerg.

-Det lå absolut ikke i kortene, at Danmark ville udradere Østrigs hold på dén måde. Østrigerne er jo på papiret vores største konkurrent i gruppen.  Det er imponerende, at så mange danskere ramte rigtigt på 4-0, som før kampstart gav 50 gange pengene igen. De optimistiske og forudseende Oddset-spillere har virkelig fortjent deres gevinster til de høje odds, lyder det fra sportspilchefen.

Oveni spillet på sejren til A-landsholdet havde mange kunder også satset på U21-landsholdets sejr over Rusland, som gik hjem med overbevisende 3-0.

LÆS OGSÅ:  Hvem vinder VM ifølge fodboldfans?

-Det kører jo virkelig flot for begge vores landshold, som går nogle spændende måneder i møde med både slutkampe i U21 EM og A-landsholdets længe ventede EM-slutrunde til sommer. Der er tydeligvis en kæmpestor opbakning og tiltro til vores landshold fra Oddset-kunderne, lyder det.