Kvinde angrebet med peberspray i sit hjem under indbrud – politiet beder om hjælp

indbrud tyv

Indbrudstyve med peberspray – Tavleager, Greve

kl.01.00 tirsdag blev en 37-årig kvinde fra Greve vækket af larm fra stuen. Hun gik derind, hvor hun overraskede to mænd, som var i færd med at stjæle en stor lænestol. De to mænd forsøgte at komme ud med stolen via en terrassedør, men det voldte dem problemer, så de blev ophidsede.

A: Mand, Dansk af udseende, 25 år, 185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: smalt ansigt, glat hud, lyseblonde øjenbryn, lyse øjne, intet skæg, Iført: sort tøj, hætte trukket op over hovedet.
B: Mand, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Mørkt tøj

Den 37-årige blev herefter sprøjtet i ansigtet af den ene mand, formentlig med en peberspray, hvorefter hun trak sig tilbage til soveværelset og ringede 112. Hun kunne høre mændene i stuen i nogle minutter, men da hun kom ud var mændene væk. Ruden til terrassedøren blev knust og det lykkedes mændene at tage stolen med sig.

En patrulje kørte til stedet, hvor den 37-årige blev afhørt til sagen. Hun var chokeret, men havde ikke lidt fysisk overlast. Hundepatruljer afsøgte herefter området omkring villaen for spor efter gerningsmændene og fandt fært ad en sti vest for huset mod Bredager. Gerningsmændene kan have haft en bil holdende for enden af stien.

Politiet efterforsker den meget grove sag og søger i den forbindelse vidner.
Borgere som har bemærket personer eller køretøjer på Tavleager/Bredager i Greve før eller efter kl. 01.00, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.