Kvinde og mand varetægtsfængslet i drabssag

En 55-årig kvinde og en 62-årig mand er tirsdag aften blevet varetægtsfængslet, sigtet for at stå bag drabet på en 54-årig mand fra Silkeborg. Begge nægter sig skyldige.

To personer er tirsdag aften ved retten i Viborg blevet varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger, sigtet for manddrab. De to personer er mistænkt for at stå bag drabet på en 54-årig mand, der mandag blev fundet død i sin lejlighed på Langelinie i Silkeborg.

Midt- og Vestjyllands Politi kunne på baggrund af skaderne på mandens krop efterfølgende slå fast, at der var tale om et drab. Efter en massiv drabsefterforskning blev to personer anholdt henholdsvis mandag aften og natten til tirsdag.

Tirsdag eftermiddag har de to – en 55-årig kvinde og en 62-årig mand, begge fra Silkeborg – været fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Viborg.

Her fandt retten en begrundet mistanke mod de to, hvorfor de nu er varetægtsfængslet i fire uger efter det tre og en halv time lange grundlovsforhør.

”Der er al mulig grund til at rose arbejdet fra både den centrale efterforskningsafdeling og fra Silkeborg Lokalpoliti, som efter en ihærdig indsats i nat har muliggjort, at vi allerede dagen efter anmeldelsen kan løfte en begrundet mistanke mod to personer, som nu er varetægtsfængslet”, siger anklager Alexander Stürup fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Under retsmødet blev der begæret dørlukning, hvorfor Midt- og Vestjyllands Politi ikke har yderligere kommentarer end det ovenstående til sagen på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ:  UDVIST! Fem mænd idømt livstidstraffe for dobbeltdrab i bandemiljøet

Den 55-årige kvinde kærede afgørelsen, mens den 62-årige mand modtog rettens beslutning om varetægtsfængsling frem til den 8. februar 2022.

Begge de sigtede nægter sig fortsat skyldige.