Kvinde sigtet for brandstiftelse

Politiet har efterforsket flere tilfælde af brand på ungdomshøjskole ved Ribe

 

Syd- og Sønderjyllands Politi har sigtet en yngre kvinde for brandstiftelse. Kvinden er sigtet for i alt fem tilfælde af brandstiftelse på Ungdomshøjskolen ved Ribe.

 

Politiet har siden den første brand blev anmeldt søndag den 9. juni klokken 04.18 efterforsket sagen. Efterforskningen har nu ført til sigtelsen for fem tilfælde af brandstiftelse. Natten mellem fredag den 12. og lørdag den 13. juni opstod der brand på skolen to gange og den efterfølgende aften, søndag den 14. juni klokken 21.04, blev der anmeldt endnu et tilfælde. Det femte brand blev anmeldt i søndags den 23. juni klokken 22.25.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi er i dialog med skolen, der har orienteret forældrene og indført tiltag for at sikre sig mod gentagelser. Den sigtede er ikke længere i området.

 

Der bliver ikke tale om grundlovsforhør i sagen, da den juridiske vurdering er, at der ikke er grundlag for en fremstilling.

 

Efterforskningen af sagen fortsætter og politiet har af hensyn til denne efterforskning ikke yderligere oplysninger i sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)