Kvinde udsat for groft overfald af udlænding – Politiet beder om hjælp

politibil vesntre side

Politiet søger vidner i sag om groft røveri

En kvinde i den sjællandske by Stenlille var i nat udsat for et røveri. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner, der kan hjælpe i opklaringen af sagen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog i dag kl. 0634 anmeldelse om at en 65 årig kvinde, på sin bopæl på Kirkevej i Stenlille, havde været udsat for røveri.

En gerningsmand indfandt sig sent på natten på den forurettede kvindes bopæl, hvor han brød et vindue op og trængte ind til kvinden, der blev udsat for vold.

Den forurettede kvinde er under lægebehandling, men har det efter omstændighederne godt. Der er endnu ingen oplysninger om udbytte.

Gerningsmanden forsvandt fra gerningsstedet i ukendt retning.

LÆS OGSÅ:  Ringede til politiet pga. tudse

Gerningsmanden signaliseres som: Mand, ca. 20-25 år, alm. af bygning, ca. 165-170 cm høj, kort mørkt hår, talte dansk med udenlandsk accent. Han var iført lyse bukser, lys kortærmet skjorte, mørke handsker og maskeret ansigt. Han medbragte en skruetrækkerlignende genstand.

Politiet betragter sagen med stor alvor, og efterlyser vidner der natten til i dag har befundet sig i Stenlille og som har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer.

Vidner bedes kontakte politiet på telefon 114.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb