Kvinde voldtaget i Skagen – politiet søger vidner

Søndag 10. juni 2018 blev en 48-årig norsk kvinde voldtaget i Skagen. Anmeldelsen indgik til politiet kl. 02.32, der straks indledte en efterforskning af forholdet.

Den forurettede kvinde har til politiet forklaret, at hun på et tidspunkt forlod en café på Havnevej og gik i sydlig retning, hvorpå hun knækkede til højre af Havneplads. På et tidspunkt blev hun kontaktet af en mand, der trak hende ind i en gyde og gennemførte en voldtægt.

Efter voldtægten søgte kvinden mod Fabrikskajen, hvorfra anmeldelsen indgik til politiet kl. 02.32.

Politiets efterforskning – afhøringer af forurettede og vidner samt flere tekniske undersøgelser – har indtil videre ikke kunnet fastlægge det præcise gerningssted, ligesom efterforskerne mangler den forurettede kvindes trusser samt sko. Der er tale om en hvid g-strengstrusse samt hyttesko størrelse 39 grå med hvid kant.

Og nu søger Nordjyllands Politi altså efter vidner, der har opholdt sig i området i timerne før anmeldelsestidspunktet og derfor kunne ligge inde med oplysninger og observationer af betydning for sagens videre efterforskning. Det kunne – for eksempel – være personer, der har opholdt sig omkring Havnevej, Havneplads, Kappelborgvej eller Trondsvej samt fra adressen, hvorfra anmeldelsen indgives, som er Fabrikskajen.

”Hvis der er nogen, der har oplysninger i sagen – eller måske endda har set de nævnte sko og trusser – så vil vi rigtig gerne høre fra dem på telefon 114. Så hurtigt som muligt,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Henrik Staal.

Den forurettede kvinde har givet et signalementet på gerningsmanden, der lyder:
* Mand, Cirka 50 år, stor og fedladen, blå skjorte og dansk talende.

Oplysninger i sagen skal gives til 1

Kommentarer