LA: Manglende integration er samfundets skyld

For nu at være helt ærlig, det er i sidste instans velfærdsstatens skyld, at man (muslimerne – red.) ikke behøver at assimilere sig i Danmark”, skriver Liberal Alliances udlændingeordfører, Henrik Dahl, i en klumme i Berlingske.

24NYT: Som en del af VLAK omfavnede det pseudoliberale parti Liberal Alliance (LA) den socialdemokratiske velfærdslogik for at vinde folketingsvalget i 2019.

Som en del af VLAK har LA været med til at opbygge den formynderiske, halvsocialistiske velfærdsstat.

LA’s formand, Alex Vanopslagh, havde for et par måneder siden ondt af folk, der lopper sig på offentlige overførselsindkomster. Det er samfundets skyld, mente Vanopslagh.

Det er ”samfundets skyld” lød det fra venstrefløjen for 30 år siden, og sådan lyder det pseudoborgerlige parti LA’s og Henrik Dahl’s mantra i dag.

Hvor fristende det end kunne virke, lader det sig af 117 årsager ikke gøre at lukke de sociale kasser for folk, der gerne vil have snablen i dem, men i øvrigt ikke ønsker at have noget med Danmark at gøre. Og derfor kan absurditeterne fortsætte”, konkluderer Henrik Dahl.

LA har adopteret venstrefløjens logik. I LA’s og Henrik Dahls optik er det den anonyme velfærdsstat, og ikke den politiske elite i dette land, der som bærer skylden for miseren. Det er samfundets skyld.

 

Kommentarer