Låneportal tilbyder hjælp til lån – det er muligt at optage lån uden renter

Det kan være en jungle at finde vej blandt de utallige lånemuligheder, som oversvømmer nettet i disse år. Rækken af vilkår og betingelser gør, at mange med behovet måske giver op, inden det lykkes dem at finde det rigtige tilbud.

Lang række af samarbejdspartnere

Hjemmesiden ditnyelaan.dk giver en hjælpende hånd ved at overskueliggøre en lang række lånetilbud til danskerne. De samarbejder med bl.a. Bank Norwegian, Nordic Lån, Leasy Minilån, Ferratum og  Zaplo.

På siden findes forskellige typer af lån, og blandt de mest iøjnefaldende er muligheden for af få et gratis lån. Et sådant skal dog være på max. 30 dage.

Hjemmesiden indeholder desuden et yderst brugervenligt sammenligningsværktøj, som giver interesserede mulighed for at danne sig et nemt overblik over hvilken lånetype, som er den mest hensigtsmæssige for den enkelte.

Masser af råd til brugerne

Folkene bag ditnyelaan.dk er dog heller ikke blege for at opfordre til at bruge sin sunde fornuft, inden man optager lån.

Du skal selvfølgelig altid overveje lånebeløb inden du tager lånet og et optage et lånetilbud inden du låner penge. Det vigtigste er at du aldrig låner mere end højst nødvendigt. Du skal helst have lagt en plan for, hvordan du vil betale lånet tilbage”, står der på forsiden.

Man finder også en lang række af gode råd i forbindelse med optag af bl.a. bil- og  realkreditlån. Det kan være nyttigt med et indblik i mange af de situationer, hvor et lån er relevant, således at man besidder en basal viden, inden man klikker “ansøg”, for tilbuddene er umiddelbart gode. F.eks. kunne et lån fra BankNorwegian ifølge hjemmesiden i øjeblikket se således ud:

100.000 kr. over 5 år. Pålydende rente 6,99% – 22,99%. 

Variabel debitorrente fra 7,22 % til 25,57 %. 

Mdl. ydelse 1.999 – 2.838 kr.

 Kreditomkostninger 19.901 til 70.127 kr. 

Tilbagebetaling 119.901 til 170.127 kr.. 

ÅOP før skat fra 7,65% til 25,98%. 

Løbetid 1-15 år. Ingen etableringsomkostninger på lån t.o.m. 31.01.2020.