Langvarige fængselsstraffe i narkosag

Foto: Per Johansen


To mænd på 22 og 23 år blev tirsdag ved Retten i Esbjerg idømt henholdsvis fire år og fire år og tre måneders fængsel i forbindelse med en større sag om handel med amfetamin og hash.

Et af forholdene drejede sig om 1,2 kilo amfetamin, der blev opbevaret i et skovområde på Gastrupvej ved Rødding.

De to tiltalte blev blandt andet fundet skyldige i at have placeret og forsøgt at afhente de 1,2 kilo amfetamin i skovområdet i forening.

De to mænd blev anholdt den 1. maj 2017 på baggrund af en længerevarende efterforskning og har været varetægtsfængslet frem til dommen.

Den 22-årige har nægtet sig skyldig, mens den 23-årige har erkendt sig skyldig i en del af forholdene og har forklaret i retten, at han var alene om kriminaliteten.

Senioranklager Rikke Brændgaard-Nielsen fra Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi er tilfreds med dommen.

– Vi havde nedlagt påstand om straffe på fire et halvt års fængsel, så retten har i store træk fulgt vores påstand. Vi mener desuden, at dommene er med til at sende et signal om, at den type kriminalitet bliver straffet hårdt, understreger hun.

Del gerne artiklen på FacebookShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
     

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Del gerne artiklen på Facebook:

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb