Lig fundet på brandsted i Padborg

Der skal holdes ligsyn for at afklare dødsårsagen, ligesom afdøde også skal identificeres og de pårørende underrettes. Politiet er desuden fortsat i gang med at efterforske branden.

Syd- og Sønderjyllands Politi er fortsat i gang med at efterforske en kraftig brand i en spillehal på Industrivej i Padborg.

Politiet modtog anmeldelsen fredag klokken 10.15. Der var tale om en eksplosionsagtig brand, der hurtigt overtændte bygningen.

Branden kom under kontrol klokken 15.00, og næste skridt har været at efterforske hændelsen, klarlægge årsagen til branden samt afklare, hvorvidt der var omkomne i bygningen.

Politiet fandt fredag aften et lig i bygningen.

Der skal efterfølgende holdes ligsyn for at afklare dødsårsagen, ligesom afdøde også skal identificeres og de pårørende underrettes. Syd- og Sønderjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvornår dette vil ske.

Brandstedet er fortsat afspærret og vil fremadrettet blive bevogtet af politi bistået af Hjemmeværnet. Som følge af hændelsen vil Industrivej og Toldbodvej fortsat være afspærret natten igennem og ventes også at være afspærret langt op ad lørdagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)