Lige på og hårdt…. “The Hizzies”


Korte, skarpe satiretekster om den politiske venstredyne, løgnene, fortielsen og hykleriet.


 

The Hizzies

At den rabiate muslimske organisation Hizb ut-Tahrir består af rabiate og bjergsomme muslimer, der vil vort samfund til livs, har været kendt i årtier af alle, der følger bare en smule med. Og nu er nyheden minsandten nået frem til Det Berlingske Hus, der for tiden ejes af kapitalfonden ZZX3 DA (Dutch Antilles).  Det hensygnende blads chefredaktør, Tanke Tom Jensen, skriver i en ildsprudende leder for nyligt: ”Når det er vigtigt at afsløre organisationens dybt ekstreme forehavende [det blev afsløret engang i 1990’erne Tom] så er det ikke for at sætte alle de muslimske indvandrere i bås med fanatikerne. Tværtimod.”

Bemærk det lille ”Tværtimod”. Muslimsk indvandring er stadig et plus for Danmark, selvom det for længst er blevet en selvbærende fødemaskine. Fremtidige generationer af etniske danskere har virkelig noget at glæde sig til.

Note: Berlinske Tidende koster 39 kr. i løssalg og rummer hver dag meget mere venstredynestof, end du kan fordøje, endsige kapere.  Men følg alligevel med i bladets weekendkonkurrence om et mere mundret navn til Hizb ut-Tahrir. Ifølge en kilde på avisen fører navnet The Hizzies med Truttelut for Ut på andenpladsen.