Livløs kvinde fundet i vandkanten

Kystvejen, Kalundborg

Kl. 10.40 i går slog en 42-årig kvinde fra Svebølle alarm, da hun havde fundet en livløs kvinde i vandkanten ved Kystvejen. Anmelderen havde kort forinden bemærket ved et bådhus, at en mobiltelefon og briller var efterladt, men ikke hæftet sig nærmere ved det.

Da effekterne stadig lå der ved afslutning af hendes gåtur langs stranden, tog hun effekterne med sig med henblik på aflevering til politiet som hittegods. Hun besvarede et opkald, som viste sig at være pårørende til en 73-årig kvinde fra Kalundborg. De pårørende var bekymret for den 73-årige, som efterfølgende blev fundet livløs i vandkanten.

Ambulancepersonalet bragte hende til sygehuset i Holbæk, hvor en læge konstaterede hende afgået ved døden. Politiet undersøgte findestedet og afspærrede i den forbindelse Kystvejen frem til kl. ca. 12.00, så bustrafikken måtte omlægges. Efter undersøgelserne i området samt på kvindens bopæl arbejder politiet fra en teori om, at der ikke er foregået noget strafbart, før kvinden blev fundet livløs i vandkanten.