Livløs mand fundet – kunne ikke reddes

Arbejdsulykke – livløs mand død – Strandgårdsvej, Karlslunde – Greve

Tirsdag slog en 57-årig lokal kvinde alarm, da hun under kørsel i sin bil havde set en mand ligge livløs på jorden bag et arbejdskøretøj, der var placeret ved et elskab.

Ambulancepersonale bragte straks den livløse mand til skadestuen i Køge, hvor det ikke lykkedes at redde mandens liv. Politiet kunne konstatere, at der var foregået noget arbejde ved el-skabet på stedet, som den nu afdøde mand formentlig havde været beskæftiget med. For at undersøge omstændighederne nærmere tilkaldte politiet både Arbejdstilsynet, elselskabet og antennedistrubutøren til stedet, således at alle parter kunne få klarlagt, om der var tale om en arbejdsulykke, og hvad der i givet fald kunne været sket, herunder om den nu afdøde mand kunne have fået et stød. Manden blev senere identificeret som en 45-årig mand fra Fredericia, hvis pårørende er underrettet om sagen.

Under efterforskningen af omstændighederne fik politiet oplysninger politiet om, at den 45-årige måske også kunne have fået et ildebefindende under sit arbejde på grund af helbredsmæssige problemer. Derfor skal politiet nu sammen med en læge undersøge den 45-årige nærmere for at finde ud af, om han var været udsat for en arbejdsulykke, eller om der kan være tale om et ildebefindende.

Politiets undersøgelser på stedet blev afsluttet et par timer ofter, der blev slået alarm..