LIVSFARLIG HÆRVÆRK FORTSÆTTER!

Løsnede hjulbolte – Storkevej, Jyllinge – Roskilde

Kl. 0728 anmeldte en 26-årig kvinde fra Jyllinge, at hun havde opdaget, at familiens personbil havde fået løsnet 18 hjulbolte i løbet af natten, hvor bilen havde været parkeret på vejen. Familien havde netop på grund af mediernes omtale af denne type sager checket hjulene dagen før og ikke fundet noget unormalt. Politiet undersøgte bilen i et forsøg på at finde evt. spor, der kan føre frem til gerningsmanden.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området i løbet af natten. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Efteranmeldelser om løsnede hjulbolte – Hvalsø, Lejre / Jyllinge, Roskilde

Kl. 0838 modtog politiet en efteranmeldelse fra en 64-årig mand fra Hvalsø om, at han d. 170517 under kørsel i sin varebil havde tabt det ene hjul, der faldt af under kørslen. Efterfølgende konstaterede han, at der manglede nogle hjulbolte, og at der lå et par stykker sammen med det tabte hjul. Han formodede derfor, at en ukendt gerningsmand havde løsnet hjulboltene på varebilen på ukendt tidspunkt inden kørslen.

Kl. 1543 anmeldte en 39-årig mand fra Jyllinge, at han under kørsel d. 290517 i sin personbil havde bemærket en underlig lyd ved nedbremsning af bilen. Han checkede hjulene og kunne konstatere, at alle hjulbolte sad så løse, at han kunne skrue dem af med fingrene. Hjulboltene blev herefter skruet fast, så han kunne fortsætte kørslen. Der var ikke sket nogen skade på hverken materiel eller personer.

Politiet samler nu også disse anmeldelser sammen med øvrige anmeldelser i samme sagstype for at finde eventuelle spor, der kan føre frem til gerningsmanden, samt for at få overblik over omfanget af denne sagstype.

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb