Lorus ure – højt niveau inden for design og kvalitet

Den digitale tidsalder er over os, men i de senere år har mere traditionelle effekter, både mht. påklædning og indretning, atter vundet indpas.

Det kommer bla. til udtryk idet flere og flere finder tilbage til klassiske effekter som f.eks. armbåndsuret.

For nok er småt og digitalt både nemt og let, men æstetik er nu engang en menneskelig dimension, som hverken kan eller skal negligeres. 

Klassisk eller flippet – uret er oppe i tiden

Og netop det klassiske ur er for alvor på vej tilbage. Vel at mærke ikke kun til den “klassiske” mand/kvinde, men derimod til en lang række segmenter, hvor bevidsthed om stil er fællesnævneren.

Det betyder, at der for både hipsteren, den flippede og den konservative herrer og kvinde med uret er en oplagt mulighed for at understrege den karakter, man ønsker fremhævet med påklædning.

Hvis du har fået blod på tanden, og mener det er på tide at (gen)erhverve dig et lækker ur, så er det en oplagt idé at tage et kig hos Ur Specialisten. Her kan interesserede investere i et godt armbåndsur og til en yderst fornuftig pris.

Mærket blev iøvrigt lanceret i Europa helt tilbage i 1982, hvor det blev et supplement til de populære urmærker, Pulsar og Seiko.

Ur Specialisten byder bl.a. på et særdeles pænt udvalg af talrige Lorus ure i adskillige farvevarianter, størrelser, former og selvfølgelig prisklasser.

Lorus herreur – et hit blandt Lorus ure

Der er med andre ord mulighed for at finde et godt Lorus ur, uanset om kunden søger et dameur eller et Lorus herreur og uanset formål. Sortimentet dækker bredt og tilbyder endda ure til de af os, som måtte have brug for et vandtæt kvalitetsur.

Der er naturligvis også mulighed for at finde diverse andre urmærker hos Ur Specialisten.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb