Måske er det tid til at gøre noget ved facaden

Nogle gange kan vi mennesker godt gå hen og få behov for forandring. Det kan være, der skal mere liv i hjemmet, og så adopterer man et kæledyr. Det kan være, man gerne vil se mere tjekket ud, og så farver man håret. Det kan også meget nemt være, at man er blevet træt af at gå den samme kedelige facade i møde, hver gang man kommer hjem.

Trænger du også til forandring i hjemmet, så skulle du måske gøre noget ved facaden. Hos BygOgHus finder du masser af inspiration.

Mal dit tag

Taget vil normalt blive udsat for en hel del i løbet af et år. Det er faktisk også noget, der hurtigt kan mærkes, men som alligevel let bliver glemt.

Hvis du synes, at dit hus ser kedeligt ud, når du ser på det, så vil det muligvis kunne betyde meget, at du blot giver dit tag en ny gang maling. På bygoghus.dk/maling-af-tag kan du blive lidt klogere på, hvordan det fungerer, og hvad det ville koste dig.

Få sat nye vinduer ind

På ældre huse kan der også tit være nogle meget medtagede vinduer. Det kan være skidt for både varmen og isoleringen på indersiden af huset og for udseendet ud ad til. De ældre charmerende huset vil hurtigt kunne få et helt nyt liv uden at miste charmen, hvis du får nye vinduer.

Vandskuring af facaden

Bor du i et murstenshus, som måske mangler en smule karakter, så vil du også kunne opleve en stor forandring ved at få facaden vandskuret. Her vil de kedelige mursten nemlig kunne tage en hel ny og mere sofistikeret form.

Denne løsning er ikke bare god, fordi det kan gøre facaden flottere at se på, men også fordi det kan gøre din facade stærkere og mere modstandsdygtigt i det til tider kolde og våde vejr.