Mageløse Mallorca – en rejse du ikke vil fortryde

Mallorca var i mange år synonymt med grisefester og de former for charterrejser, som Spies havde stor succes med at sælge til danskerne. Om end den mere hedonistiske rejsemåde stadigvæk kan udleves på Mallorca, som fortsat har været et af danskernes foretrukne rejsemål siden grisefesterne blev mere sjældne, er det nu andre ting, som får flere hundredtusinder af danskere til at sætte kurs mod Mallorca og De Baleariske Øer. Du kan følge linket her for at finde rejser til Mallorca, og samtidig kan du blive klogere på den uhyre populære feriedestination, hvis du læser med i det nedenstående.

 

Hele pakken

Et skønt klima og nogle helt fantastiske naturomgivelser danner rammen om Mallorca, der

favner utrolig bredt som feriemål, idet øen kan tilbyde noget for alle aldre. Der er naturligvis eminente bade- og strandmuligheder for dem, der helst vil slappe af, og der utallige muligheder for at være aktiv, hvad enten det drejer sig om cykel- eller vandreture samt forskellige former for vandaktiviteter. Der er en masse sightseeing-chancer for de mere kulturelle, og der er vandlande og andre børneaktiviteter for de mindste. Der er naturligvis også et pulserende natteliv til dem, som ønsker at feste.

 

De Baleariske Øer

Mallorca er en del af de Baleariske Øer, som også tæller Menorca, Ibiza og Formentera. Mange charterturister vender ofte tilbage til området i Middelhavet, hvor de bruger Mallorca som base for videre rejse til de andre øer. Mallorca Menorca er mindre turistet, og her kan du opleve et mere uspoleret og autentisk lokalliv. Ibiza er, som du nok allerede ved, lig med fest og farver, hvor Formentera er meget tilbagelænet og med mange smukke strande – perfekt til en endagsrejse. Overvej Mallorca og øerne, når du skal til at planlægge din sommerferie, og oplev et skønt klima, fantastisk natur, fremragende mad og et væld af oplevelser for hele familien.

Kommentarer