Magthaverne har Antifa til det beskidte arbejde

Da magthaverne ikke betragter kritikere og politiske modstandere som mennesker, som man blot er uenig med, er der ikke langt til at overfalde dem, når de holder møder eller demonstrationer, skriver Lars Hedegaard på document.dk.

Det er ikke noget for magthaverne, som er pæne og dydige borgere, men så har man diverse bøllekorps såsom Antifa til det beskidte arbejde.

Politiet bliver nu nødt til at beskytte politiske møder (f.eks. Stram Kurs – red.) for at forhindre, at deltagerne led fysisk overlast, men statsmagten gør intet for at komme bølleuvæsenet til livs.

År ud og år ind kan Antifas voldsmænd operere uantastet, uden at myndighederne gør noget forsøg på at pågribe bagmændene eller finde ud af, hvem der finansierer sortskjorterne. De opererer den dag i dag, uden at nogen krummer et hår på deres hoved.

Hvis ”højrefløjen” havde optrådt på samme måde, ville dens slagsbrødre ikke have fået nogen lang levetid. Heraf kan man slutte, at organisationer som Antifa nyder magthavernes stiltiende opbakning som nyttige i bestræbelserne på at intimidere ubelejlige mennesker og forhindre dem i at komme til orde.