Man tror, det er løgn: Danmark er KOMPLET til grin!

En absurd sag fra Fyn understreger med alt tydelighed, hvor absurd det danske retssystem er skruet sammen. I hvad der ligner et forsøg på at fremstille sig selv som potent, har anklagemyndigheden i Fyns politikreds udsendt et tweet, hvori det kækt oplyses, at en litauisk mand, som har stjålet to flasker rødvin fra et udhus, er blevet idømt ikke bare 20 dages fængsel, men også udvisning af Danmark.

Sagen ville være knap så komisk, hvis den ikke stod i skærende kontrast til den stribe af sager i Danmark, hvor dømte muslimer i terrorsager ikke er blevet idømt udvisning med henvisning til en FN-konvention eller et anden landskadeligt overnationalt organ, som danske politikere til stadighed insisterer på at lade ødelægge Danmark.

….Hvad synes du? Bør europæere udvises af Danmark for tyveri af to flasker rødvin, når terrordømte får lov at blive? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder. 

 

En litauisk gartnerimedhjælper stjal i går to flasker rødvin fra et udhus i #Bogense. I dag blev han idømt 20 dages fængsel for det og blev udvist af Danmark #anklager #dkkrim

— Fyns Anklagere (@FynsAnklagere) April 13, 2020

 

Statsminister: “Det er forbudt at sige det i Europa, men migrationen er en organiseret invasion”