Mand anholdt efter groft overfald i Charlottenlund

Nordsjællands Politi har i løbet af fredagen søgt efter voldsom udadreagerende gerningsperson til et groft overfald, som fandt sted i Charlottenlund tidlig fredag morgen. Efter en større politimæssig indsats blev en 40-årig mand anholdt i området, og han er nu blevet sigtet for grov vold.

Fredag morgen den 19. november fandt et groft overfald på en kvinde sted på hjørnet af Ordrup Jagtvej og Traverbanevej i Charlottenlund. Det resulterede i, at kvinden efterfølgende måtte skadestuebehandles. På baggrund af hændelsen indledte Nordsjællands Politi en større politimæssig indsats for at udfinde gerningspersonen, og klokken 14.25 blev en 40-årig udadreagerende mand anholdt og sigtet for overfaldet.

– Vi har haft mange patruljer på gaden for at finde frem til gerningspersonen. Overfaldet var umiddelbart umotiveret, og derfor har vi været massivt til stede i området for at sikre, at gerningspersonen ikke fik lejlighed til at foretage sig yderligere, fortæller vicepolitiinspektør i Nordsjællands Politi Per Thuesen.

Efterforskningen af overfaldet førte blandt andet til, at togdriften ved Charlottenlund, Gentofte og Jægersborg Station måtte indstilles i løbet af morgenen. Togene måtte derefter i en periode køre uden stop forbi disse stationer, særligt ved Jægersborg Station, hvor togdriften i en længere periode var påvirket. Endvidere deltog flere relevante samarbejdspartnere i indsatsen, og der er blevet foretaget ransagning på en adresse i Charlottenlund.

– Vi skal nu efterforske videre i sagen, herunder for blandt andet at fastslå motivet, og det kan ikke afvises, at manden vil blive sigtet for yderligere forhold. Det skal også vurderes, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen, slutter Per Thuesen.

LÆS OGSÅ:  26-årig slået i hovedet af mellemøstlig mand efter indbrud

På baggrund af hændelsen vil Nordsjællands Politi lørdag mellem klokken 10 og 16 være til stede med den mobile politistation på Charlottenlund Station, hvor borgere er velkomne til at komme forbi og få en snak med politikredsens områdebetjente.

Nordsjællands Politi har af hensyn til efterforskningen ikke yderligere kommentarer til sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)