Mand anholdt med pistol på uddannelsesinstitution i Hvidovre

En 32-årig mand er i dag anholdt med en pistol på en uddannelsesinstitution i Hvidovre. Han ventes fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

Københavns Vestegns Politi foretog i dag anholdelse af en 32-årig mand fra Rødovre på uddannelsescentret TEC Hvidovre på Stamholmen.

Forudgående modtog politiet anmeldelse om, at en studerende på centret udviste en mistænkelig adfærd, idet han tilsyneladende var i besiddelse af hvad, der lignede en pistol.

Den pågældende udviste ikke en truende adfærd.

Patruljer fra Københavns Vestegns Politi kørte til stedet, hvor der uden dramatik blev foretaget anholdelse af manden, som blev fundet i besiddelse af en pistol med ammunition.

– Ingen er kommet til skade, men det er klart, at vi tager sådan en anmeldelse meget alvorligt fra første færd og tager de nødvendige forholdsregler. Vi er nu ved at undersøge sagen og baggrunden nærmere, men indtil videre tyder intet på, at han ville anvende våbnet på stedet, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Københavns Vestegns Politi forventer at fremstille den anholdte i grundlovsforhør torsdag. Indtil da har politiet ikke yderligere kommentarer til efterforskningen.