Mand død under slagsmål

Midt- og Vestsjællands Politi modtog fredag aftesn kl. 19.13 et alarmopkald om, at en mand var blevet alvorligt kvæstet i forbindelse med et slagsmål mellem to bekendte i haveforeningen Rørvangsparken i Holbæk.

Ambulancepersonale og personale fra en tilkaldt lægehelikopter ydede livreddende førstehjælp til en 48-årig mand fra Holbæk, hvis liv dog ikke stod til at redde på grund af blodtab og alvorlige læsioner efter en skarp genstand.

Modparten i slagsmålet flygtede fra stedet på en knallert, men blev hurtigt identificeret som en 59-årig mand fra Holbæk.

Den mistænkte blev senere på aftenen anholdt i Holbæk og bragt til undersøgelser på Retsmedicinsk Institut for at finde eventuelle spor på ham fra slagsmålet.

I området ved kolonihaverne har hundepatruljer i aftenens løb ledt efter skarpe genstande og andre spor, der kunne have en betydning i sagen.

Kriminalteknikere blev tilkaldt til at undersøge gerningsstedet nærmere, ligesom efterforskere fra Midt- og Vestsjællands Politi er ved at indsamle oplysninger fra vidner og andre om bl.a. årsagen til slagsmålet mellem de to mænd.

Pårørende til den nu afdøde, 48-årige mand er underrettet om sagen.

Politiet behandler sagen som et drab, og efter afhøring til sagen forventes den anholdte fremstillet i grundlovsforhør lørdag med krav fra anklagemyndigheden om varetægtsfængsling.

Kommentarer