Mand dræbt i frontaluheld

Landevejen, Gislinge – Holbæk

Kl. 15.06 fredag skete et alvorligt frontaluheld på Landevejen ved Gislinge, rute 155, hvor to biler stødte sammen. Uheldet skete i en blød højrekurve, hvor en 32-årig mand fra Holbæk kørte mod sydøst, da han mistede herredømmet over sin bil.

Den 32-årige kørte over i de modkørendes vejbane, hvor han stødte sammen med en 37-årig mand fra Eskebjerg. Politi, ambulance og en lægehelikopter til stedet, da der var mistanke om alvorlig personskade. Lægen fra helikopteren erklærede på stedet, at den 32-årige var afgået ved døden.

Den 37-årige blev kørt til behandling på sygehuset for alvorlige skader på overkroppen, herunder knoglebrud, men han var uden for livsfare. Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet. Vejen blev afspærret og trafikken forbi uheldsstedet omlagt.

Efter undersøgelserne på stedet var afsluttet, blev de to køretøjer fjernet, og vejen kunne genåbnes omkring kl. 17.00. Der blev rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den afdøde, som skal klarlægge, om han var påvirket under kørslen. Politiet optog rapport i sagen, for at undersøge omstændighederne af dødsulykken.