Mand fra Aarhus varetægtsfængslet i narkosag

En 39-årig mand fra Aarhus blev i går den 14. november 2019 fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aalborg, sigtet for at have overtrådt straffelovens § 191 ved at være i besiddelse af narkotika med salg for øje. Manden blev anholdt i forbindelse med en ransagning i Aalborg midtby onsdag.

På baggrund af et tip foretog Nordjyllands Politi onsdag den 13. november 2019 ved 17-tiden en ransagning af en adresse i Aalborg midtby. Oplysningerne om, at der skulle være narkotika på adressen holdt stik, for i forbindelse med ransagningen fandt politiet knap 25 gram heroin og 14 gram kokain.

”Vi anholdt en 39-årig mand fra Aarhus i forbindelse med ransagningen, og han blev sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191 ved at være i besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse,” forklarer politikommissær Casper Jacobsen fra Nordjyllands Politi.

Han oplyser, at politiet ved samme ransagning visiterede en 27-årig mand, der blev fundet i besiddelse af 0,79 gram heroin og 0,7 gram kokain, hvilket medførte en sigtelse på stedet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Denne mand blev ikke anholdt til sagen.

Den 39-årige mand blev så i går torsdag den 14. november kl. 09.30 fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aalborg.

Manden erkender forholdet.

”Nu fortsætter vi så naturligvis vores efterforskning med det formål at få afdækket, hvilke sælgere og aftagere den 39-årige mand har haft,” siger politikommissær Casper Jacobsen.

LÆS OGSÅ:  To børn dræbt af far i Kolding

Politiet har ikke flere oplysninger i sagen i øjeblikket.