Mand klemt ihjel i bildørsåbning

Grevinge – Odsherred

Kl. 11.52 mandag slog en opmærksom nabo alarm, efter at hun havde fundet sin nabo i klemme i en bildør ved en bil i naboens garage. Hun havde forinden undret sig over, at naboens bil mod sædvane stod halvvejs ude af garagen.

Ambulancepersonale og politiet rykkede ud til adressen, hvor en livløs mand blev frigjort, men det sundhedsfaglige personale kunne konstatere, at manden var afgået ved døden.

Politiet foretog i samarbejde med en bilinspektør en undersøgelse af bilen i garagen, hvor det viste sig, at bilens motor var i gang, og at bilen stod i frigear. Bilen formodes at have at rullet baglæns i forbindelse med ophold i bildørsåbningen, hvorefter manden formodes at være kommet i klemme, da bildøren ramte garagens væg i den lettere skrånende garage.

Den omkomne blev identificeret som en 79-årig mand fra Grevinge, hvis pårørende er blevet underrettet om sagen.

Politiet skal nu i samarbejde med en læge undersøge den omkomne nærmere i et forsøg på at fastslå den konkrete dødsårsag. Senere vil bilinspektøren udfærdige en erklæring om de foretagne tekniske undersøgelser ved bilen i garagen.

Sagen behandles af politiet som et ulykkestilfælde, da der ikke er nogen indikationer på, at der er foregået noget strafbart.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)