Mand kravlede ind til 20-årig sovende kvinde og tilbød samleje

29-årig mand dømt for at blotte sig for kvinder

En 29-årig mand er ved Retten i Aarhus blevet idømt 10 måneders fængsel at have blufærdighedskrænket tre kvinder i Aarhus-området.

Natten til den 28. april i år kravlede den 29-årige ind af et åbent vindue til en stuelejlighed i Tranbjerg. På sofaen lå en 20-årig kvinde og sov. Den 29-årige havde set hende gennem vinduet, og han forklarede, at han blev seksuelt ophidset, og derfor besluttede sig for at kravle ind for at spørge hende om de skulle have samleje. Inde i lejligheden tog han alt tøjet af og rørte den sovende kvinde på ballerne.

Da den 20-årige vågnede spurgte han hende, om hun ville have samleje og komplimenterede hendes bagdel. Kvinden afviste ham og bad om tage tøj på og forlade stedet, hvilket han gjorde. Kort efter blev han opdaget af en patrulje, da han gik rundt i området. Han blev genkendt ud fra signalementet og anholdt.

I retten var han tiltalt for at have forsøgt at tilsnige sig samleje med den 20-årige. Det nægtede han dog var tilfældet, og i retten blev han kun dømt for blufærdighedskrænkelse af kvinden.

Blottede sig på stisystem

Ud over krænkelsen i Tranbjerg blev den 29-årige også dømt for to blufærdighedskrænkelser i december 2017, hvor han blottede sig foran to forskellige kvinder på et stisystem i Brabrand. Derudover blev han dømt for sidste år at have stjålet tre pornoblade i en butik.

LÆS OGSÅ:  Mand krænkede flere kvinders blufærdighed mv.

Anklager Anna Truelsen hæfter sig ved, at den 29-årige har flere domme bag sig af lignende art.

”Den 29-årige er også tidligere dømt for forskellige former for blufærdighedskrænkelser, men alligevel er han fortsat med lignende kriminalitet. Det seneste tilfælde var særligt groft, idet han brød ind og krænkede en kvinde i et privat hjem. Derfor er jeg tilfreds med, at han nu er blevet idømt en længere ubetinget fængselsstraf, ” siger anklageren.

Den 29-årige modtog dommen og er varetægtsfængslet efter dom.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)