Mand med attrappistol anholdt

Labæk, Holbæk

Torsdag kl. 09.10 modtog politiets vagtcentral et alarmopkald fra en borger, der havde observeret en mand med en pistollignende genstand i bukselinningen på gaden i Holbæk. Borgeren kunne oplyse, at manden nu befandt sig i et solcenter.

Politiet kom frem til stedet og afspærrede gaden. Da manden kom ud fra solcentret blev han råbt an af politiet, som efterfølgende kunne anholde manden uden dramatik og sikre den pistollignende genstand, der viste sig at være en attrappistol. Det viste sig, at der var tale om en 53-årig psykisk uligevægtig mand uden fast bopæl, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden blev løsladt senere på dagen.

Politiet vil gerne takke den opmærksomme borger for at reagere hurtigt og alarmere politiet. Samtidig vil politiet på det kraftigste advare alle mod at medbringe attrapvåben i det offentlige rum. Politiet tager ikke nogen chancer, når vi modtager en anmeldelse om et muligt våben, og personer, der bærer attrapvåben udsætter både sit eget liv og andres liv for alvorlig fare.

LÆS OGSÅ!

Kommentarer