Mand stukket med kniv i toget – strid mellem “lokale unge”, siger politiet

Holbæk/Nykøbing Sj.

kl. 13.25 i går fik politiet anmeldelse om, at en yngre mand havde været udsat for et overfald med kniv i toget mellem Holbæk og Nykøbing Sj. Politiet kørte talstærkt til Stenhus Station, hvor en gruppe på 6-8 mænd, som mistænkes for at være indblandet i episoden var steget af toget. Togdriften på lokalbanen blev indstillet mens politiet undersøgte toget.

Den tilskadekomne mand, en 20-årig mand fra Holbæk, blev behandlet for snitsår i ansigt og arme, men hans skader var ikke livstruende. Politiet havde øget fokus på Holbæk resten af døgnet, og der kom ikke anmeldelse om yderligere episoder.

Siden overfaldet er sagen blevet efterforsket, men politiet har endnu ikke anholdt nogen mistænkte i sagen. Motivet til overfaldet formoder politiet skal findes i en strid imellem to grupper lokale unge. Der vil fortsat være øget patruljering i Holbæk for at skabe tryghed for borgerne, og for at politiet kan skride ind, hvis der skulle være optræk til yderligere uro.

Vidner som har overværet overfaldet i toget, eller som har set gruppen af yngre mænd, der forlod toget på Stenhus Station omkring kl. 13.00-13.20 bedes kontakte politiet på tlf. 114.