Site icon 24NYT

Medierne har ret: Vi må se at komme videre

Den særlige anklager vedrørende Trumps angivelige samarbejde med Putin op til valget i 2016 har lige offentliggjort sin endelige rapport, som beviser, at hele historien er en and iscenesat af Hilary Clinton og det Demokratiske Parti, og at det amerikanske justitsministerium og FBI bevidst tilsidesatte alle regler for at hjælpe Hilary Clinton, som de ovenikøbet vidste stod bag kampagnen, med at besejre Trump.

Det lykkedes som bekendt ikke, men det var ikke, fordi USA’s establishment med seriøs assistance fra medierne ikke prøvede.

Rapporten beviser også, at daværende Præsident Obama og hans vicepræsident og nuværende præsident, Joe Biden, af FBI blev informeret om Clintons smædekampagne uden at foretage sig noget.

Visse naive røster mener, at nogen måske burde spørge Obama og Biden om hvad de gjorde i den sammenhæng og hvad de vidste og hvornår, men det er der indtil videre ikke kommet noget ud af.

9 medlemmer af samme Joe Bidens familie har nu ifølge Repræsentanternes Hus dokumenterbart modtaget millionbeløb – angiveligt mellem 10 og 30 mio. dollar – fra et kinesisk firma, som Joe Bidens søn, Hunter, ”hjalp” med kontakter og investeringer i USA.

Præsident Biden afviser totalt alle anklager og henviser til, at det er en privat sag, selv når stædige journalister antyder, at disse familiemedlemmer næppe var blevet millionærer, hvis den glade kinesiske giver ikke havde håbet på, at de kunne lægge et godt ord ind for dem hos præsidenten.

Samtidigt er det nu bevist, at den udtalelse om Hunter Bidens computer, som indeholdt kompromitterende beviser for Joe Bidens korruption og karakteriserede påstandene om Hunter Bidens computer som russisk disinformation, og som 51 forhenværende medlemmer af CIA of FBI underskrev lige før valget af Biden til præsident i 2020, reelt blev startet at Joe Bidens egen kampagne, nemlig af daværende rådgiver og nuværende udenrigsminister, Anthony Blinken.

En hastig gennemgang af danske medier og TV viser, at disse temaer ikke har vakt den store opstandelse, som nogle måske havde forventet.

Lige På og Hårdt er helt enig. Harrys og Meghans selviscenesatte dødsensfarlige bilkørsel i New York og Mette F.s deltagelse i det ”hemmelige” årlige Bilderberg-møde er efter vores mening helt anderlede væsentlige ”nyheder”.

Hvorfor snage i skandaler i fortiden, som afslører dyb korruption hos vores vigtigste allierede, som var valgafgørende for Trumps nederlag til Biden i 2020, og som vigtigst af alt viser, at medierne havde uret og Trump har ret, når han siger at valgresultatet i 2020 var manipuleret til Bidens fordel.

Ærlig talt. Medierne har ret. Vi må se at komme videre.

Steffen Skovmand

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!