Mediernes dækning af amerikansk politik er en farce


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Det er en velkendt sag, at de danske journalister, der dækker amerikansk politik, svælger i skandalesager og negative kulørte historier på Se og Hør-niveau. Det meste er skrællet ukritisk fra venstreorienterede medier som New York Times og Washington Post.

 

Af klummeskribent André Rossmann – cand. ling. merc. og selvstændig konsulent.

På TV2 og andre TV-stationer får USA-korrespondenterne støtte fra utallige selvbestaltede kendisser, som agerer USA-eksperter. Disse ”eksperter” er så forblændede af deres had til Trump, at de sidestiller ham med verdens største banditter som Hitler eller Kim Jung-un. Og de omtaler de amerikanere (dvs. halvdelen af USA’s befolkning), der har stemt på Trump, som vildførte og svagt begavede ”morons”.

André Rossmann er fast klummeskribent på 24NYT. Han er cand. ling. merc. og selvstændig konsulent.

 

Hver dag handler det om, at Trump enten har gjort noget galt eller slet ikke har gjort noget. I Berlingske den 30. sept. gnider avisens USA-korrespondent Michael Bjerre sig således i hænderne i skadefryd over, at det ikke er lykkedes Trump at få hans store mærkesager igennem Kongressen. Det er kun Anna Libak og Bent Blüdnikow, der har mod til at give et balanceret og troværdigt billede af amerikansk politik og beskrive de positive initiativer, som Trump har iværksat for at lave om på Obamas USA.

Der er opsving i gang, aktiekurserne stiger, flere og flere kommer i arbejde, der er fokus på illegal indvandring og Trump har vist, at han ikke er bange for at bruge USA’s militære magt. Og så har Trump iværksat en omfattende deregulering af love og regler, der holder erhvervslivet i en spændetrøje. Vil du ikke nøjes med den primitive journalistiske junkfood, som Michael Bjerre & Co. serverer for deres læsere, så læs denne informative artikel fra Reuters:

https://www.reuters.com/article/us-trump-effect-rules/beyond-the-daily-drama-and-twitter-battles-trump-begins-to-alter-american-life-idUSKCN1C3261

 

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb