Site icon 24NYT

Mellemøstlig kvinde i røveriforsøg mod mor med 6-årig dreng – politiet søger vidner

Den 23. oktober 2018 ca. kl. 15.00 blev en 44-årig kvinde udsat for et røveriforsøg på stisystemet bag ved børnehaven, Beatesmindevej 175 i Gug. Politiet søger vidner til episoden.

En 44-årig kvinde var den 23. oktober 2018 ca. kl. 15.00 ved at forlade en børnehave på Beatesmindevej 175 i Gug via stisystemet bag ved børnehaven.

Gerningskvinden til røveriforsøget den 23. oktober 2018 i Gug bar en jakke som denne af mærket Sebago.

Hun var i følgeskab med en 6-årig dreng, og hun holdt sin mobiltelefon i hånden. En ukendt kvinde kom cyklende og forsøgte at frarøve den 44-årige sin telefon. Den forurettedeforsøgte at afværge overfaldet og holde fast i sin mobiltelefon.

Den ukendte gerningskvinde med cyklen beskrives som følger:

Politiet søger vidner

Politikommissær Martin Rolighed fra Nordjyllands Politi opfordrer borgere, der har set eller hørt noget til overfaldet, til at kontakte politiet.

”Vi vil meget gerne i kontakt med vidner. Den forurettede kvinde så under overfaldet en mand på ca. 60-65 år, som gik tur med en lille hvid hund i nærheden. Ham er vi meget interesserede i at høre fra. Der kan også være andre, som har set eller hørt noget, fx i forbindelse med afhentning af børn i børnehaven,” siger politikommissær Martin Rolighed.

Borgere med oplysninger i sagen bedes ringe til Nordjyllands Politi på tlf. 114.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!