“Mellemøstlig udseende”: 18-årig slået ned af gruppe i Roskilde

Røverisk overfald – Bytoften, Roskilde

Kl. 18.34 i aftes  anmeldte en 18-årig mand fra Roskilde, at han ca. 10 minutter tidligere var blevet overfaldet på Bytoften, hvor han pludselig blev hevet omkuld bagfra af en ukendt mand, der tog fat i hans rygsæk.

Straks herefter fik han nogle slag i ansigtet af en den ene af flere gerningsmænd. De tog nogle airpods fra den 18-årige, der så dem løbe væk forbi en forretning i retning mod Byageren.

Personen, der slog, blev beskrevet som:

Mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, iført sort dunjakke og muligt en halsedisse trukket op for ansigtet. De øvrige kunne ikke bekrives nærmere ud over, at de var iført sorte jakker og muligt samme etniske oprindelse. Politiet kørte til området for at lede efter de mistænke, som dog ikke blev fundet i første omgang. Offeret blev bragt til skadestuen til undersøgelse og fornøden behandling efter overfaldet, som dog ikke medførte større personskade.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der måtte have set gruppen i området ved Bytoften før anmeldelsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.